Στο πρόσωπο του έμπειρου Νίκου Καραμαλίγκα βρήκε η Magufana το νέο “χρυσό γάντι” που θα τη συνοδεύσει κατά τη φετινή απαιτητική σεζόν, στην οποία, η ομάδα του Γιάννη Λιτση θα επιδιώξει το πρωτάθλημα σε Athens League 6Χ6 και 8Χ8!

Ο Νίκος Καραμαλίγκας, εκτός του θα προσθέσει πολύτιμη εμπειρία κάτω από τα δοκάρια της Κυπελλούχου Αθήνας (έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Amigos και San Antonio), θα αποτελέσει μεταξύ άλλων τον 1 από τους 3… σωματοφύλακες της “Magu” για τη σεζόν 2021-22, αφού τόσο ο Μουζάκης, όσο και ο Δράμπαλης που ήδη αποτελούν μια εξαιρετική δυάδα γκολκίπερ θα βιώσουν έναν ενισχυμένο εσωτερικό συναγωνισμό!

Ο Καραμαλίγκας μάλιστα, πρόλαβε ήδη να πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής, ειδικά στο Athens League 8X8, όπου μάλιστα στο ντέρμπι με τον Απόλλων Πόντου (4-2) κατέβασε ρολά και απέδειξε κυρίως, το πόσο μεγάλο βάθος διαθέτει η Magufana στην “κυρίαρχη” θέση “1” με 3 σχεδόν ισάξιους τερματοφύλακες από το πρώτο ράφι.

Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γιάννης Λίτσης, πρόκειται να τους κρατήσει όλους ζεστούς, δίνοντας τους όμως προτεραιότητα σε διαφορετική διοργάνωση! Πως ακριβώς θα συμβεί αυτό; Ο Μουζάκης θα αποτελέσει την νο.1 επιλογή στο Athens League 6X6 και την Golden League, αφού η επικείμενη πρόκριση είναι ήδη κοντά. Ο Δράμπαλης θα χρησιμοποιηθεί κυρίως, ως βασικός με την Old School Magufana στη Silver ή την Bronze (με τον Παπαδάκη να παραμένει πιστός ως 2η όμως επιλογή), ενώ τέλος, ο Καραμαλίγκας, όπως προαναφέρθηκε θα καλύψει τα γκολπόστ της ομάδας στο Athens League 8X8, εκεί όπου ήδη έχει πιάσει δουλειά!

Έτσι, με τους συνολικά 4 τερματοφύλακες στο “οπλοστάσιο” της, η Magufana έχει “οχυρώσει” με απόλυτη ακρίβεια τα δοκάρια της…