Μπορεί ο Αύγουστος, να αποτελεί νομοτελειακά το μήνα της αποχής και “ξεκούρασης” για το Μίνι-Ποδόσφαιρο, ωστόσο η Αγιά Cοφιά καταφέρνει ακόμα και μέσα στο κατακαλόκαιρο να παραμένει ψηλά στο προσκήνιο της επικαιρότητας! Ο λόγος; Το τριπλό μεταγραφικό “μπαμ” που ανακοίνωσε μέσω της επίσημης σελίδας της με: Στάμο, Θανασάϊ και Βασιλείου εν όψει του νέου Athens League!

Ο Λεωνίδας Καλογερόπουλος, σύμφωνα με το στενό του περιβάλλον, είχε δεσμευτεί για ριζικές αλλαγές στο αγωνιστικό τμήμα των “κίτρινων”, ειδικά δε, μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Κοπενχάλη στον προημιτελικό του Athens Cup Silver 8X8. Οι μεταγραφές =αυτές λοιπόν, όπως φαίνεται ανεβάσουν όχι 1 αλλά πολλά επίπεδα την ομάδα του, κάτι που αρχίζει να επιβεβαιώνεται με το… καλημέρα!

Οι Έλληνες διεθνείς Νίκος Στάμος και Δημήτρης Θανασάϊ σύμφωνα με δελτίο Τύπου της ομάδας θεωρούνται ήδη… κλεισμένοι για τη γραμμή κρούσης, ενώ για τα μετόπισθεν το όνομα του Κώστα Βασιλείου είναι αυτό που “κλειδώνει” την τριπλέτα των μεταγραφών, ακόμα κι αν ο ίδιος διαμένει στη… Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!

Υπενθυμίζεται ότι η Αγιά Cοφιά προβλέπεται να λάβει μέρος για πρώτη φορά στα χρονικά και στο Athens League 6X6 (εκτός από το 8Χ8) και για το λόγο αυτό χρειάζεται εκτός από ποιότητα και… ποσότητα! Έτσι, εκτός από το χέρι στην τσέπη, το προεδρείο θα αναλάβει να προβεί στις απαραίτητες ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές όπως οι: Χρυσανθακόπουλος, Ρίζος, και Σκέρτζος, οι οποίοι θα πλαισιώνουν τόσο τα “αστέρια” όσο και τους “στρατιώτες” σε όποια παιχνίδια κριθεί αυτό απαραίτητο, σε ένα από τα πιο μακροσκελή ρόστερ της κορυφαίας διοργάνωσης του Ελληνικού Μίνι-Ποδοσφαίρου!