Το κορυφαίο πρωτάθλημα της Αθήνας, Athens League 6×6, θέλει να ενημερώσει τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό, αναφορικά με την ειλημμένη απόφαση της διοργανώτριας αρχής, η οποία για λόγους ταχείας εξάπλωσης του Κορονοϊου, αναστέλλει κάθε αγωνιστική δράση μέχρι νεοτέρας!

Συνεπώς προγραμματισμένοι εξ αναβολής αγώνες το προσεχές ΣΚ, αλλά και οι επόμενες αγωνιστικές σε όλες τις περιφέρειες τις Αττικής (Κηφισιά, Ταύρος, Παπάγου) θα αναβληθούν μέχρις ότου η Πολιτική Προστασία της Ελλάδας, ενημερώσει άπαντες για την εξέλιξη της πανδημίας της οποίας η διασπορά αυξάνεται ραγδαία και συντρέχει σοβαρός κίνδυνος υγείας, με την εξάπλωση του ιού σε χώρους μικρής και μεγάλης συνάθροισης.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, όλοι οι αθλητικοί χώροι θα πρέπει να παραμείνουν κλειστοί για το επόμενο διάστημα, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Athens League, όπως άλλωστε και ο υπόλοιπος κόσμος θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, και να μην κυκλοφορεί άσκοπα στους δρόμους παρά μόνο σε περιπτώσεις σοβαρών αναγκών.

Η ατομική υγεία του καθενός αλλά και τον συνανθρώπων μας είναι πάνω απ όλα και για το λόγο αυτό το Athens League 6×6 θα εναρμονιστεί με τα νέα μέτρα πρόληψης, καλώντας παράλληλα και τους εκατοντάδες συμμετέχοντες σε αυτό να κάνουν το ίδιο, διότι εάν παρεκκλίνουμε υπάρχει σοβαρός σωματικός κίνδυνος αλλά και επιβολή νέων επίπονων μέτρων τα οποία θα διαρκέσουν για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η διοργανώτρια αρχή ήδη έχει προβεί στο “Plan B” αναφορικά με τη διεξαγωγή των υπόλοιπων αγώνων της κανονικής διάρκειας των κατηγόριων αλλά και των play off, και περιμένει τις εξελίξεις αναφορικά με το ζήτημα του Κορονοϊου και τις ανθρώπινης πρόληψης στο θέμα της εξάπλωσης του.

Σε λίγες ημέρες, και αναλόγως τις εξελίξεις, θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις αναφορικά με το νέο πρόγραμμα και τις ημερομηνίες.  Τηρείτε τους κανόνες ΠΡΟΛΗΨΗΣ και ΥΓΙΕΙΝΗΣ.