Η 4η αγωνιστική της Νότιας Περιφέρειας (Ρέντη) έμελλε να μείνει στην ιστορία του Athens League 6X6 αφού στην αναμέτρηση San Antonio – Vox Club (25-13) για τον Α’ Όμιλο καταρρίφθηκαν όλα τα ρεκόρ παραγωγικότητας σε αγώνα της κορυφαίας Αθηναϊκής διοργάνωσης Μίνι-Ποδοσφαίρου, καθώς επίσης και εκείνο του πρώτου σκόρερ όλων των εποχών σε αγώνα από τον Νικόλα Λαμπάϊ!

 

Ο αρχηγός της San Antonio, Νικόλα Λαμπάϊ έκανε πάρτι σημειώνοντας 21 γκολ (!) σε έναν αγώνα που σημειώθηκαν συνολικά 38 γκολ (!), αριθμός επίσης ρεκόρ για την ιστορία του θεσμού, στο οποίο συμμετείχαν τόσο η πρωταθλήτρια Αθηνών, όσο η ομάδα του Τάκη Γιαννέα, το VOX Club, το οποίο ξεπέρασε ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό, βλέποντας συνολικά 3 ποδοσφαιριστές του να πετυχαίνουν καρέ τερμάτων (Γιαννέας, Ζαφειρόπουλος, Ανθουσάκης).

Το μοναδικό σχετικό ρεκόρ που δεν καταρρίφθηκε χθες, ήταν τα περισσότερα γκολ από μια ομάδα σε παιχνίδι, το οποίο κρατούν ακόμα οι Πόντιοι FC, αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο σκόραραν συνολικά… 32 γκολ εις βάρος του Μέλι FC, στην πρεμιέρα του Α’ Ομίλου της Νότιας Περιφέρειας!

Υπενθυμίζεται, ότι τα παραπάνω ρεκόρ που “έσπασαν” την Τρίτη (27/10) San Antonio και Νικόλα Λαμπάϊ, προ κατείχαν επίσης οι Πόντιοι FC, από την προαναφερθείσα αναμέτρηση, στην οποία το τελικό αποτέλεσμα ήταν… 32 – 4 (36 γκολ συνολικά), και ο νυν προκάτοχος του ρεκόρ, Τάσος Σιδηρόπουλος είχε πετύχει τα 18 γκολ!

Σε κάθε περίπτωση, τόσο στη μια όσο και στην άλλη αναμέτρηση από τις 2 παραπάνω, το τελικό σκορ θύμισε παρισσότερο κάτι από ένα άθλημα όπως το: χάντμπολ, το πόλο ή ακόμα και το μπάσκετ παρά το Μίνι-Ποδόσφαιρο.