Η μητέρα των μαχών του Athens League 6X6 διεξάγεται απόψε (25/10) στο “Kifisia Soccer Club” (21:00) ανάμεσα στις 2 μεγάλες φιναλιστ του Athens Cup προ διμήνου: Magufana – Shpartallimi οι οποίες ως πρωτοπόρες του Α’ Ομίλου της Α’ Κηφισιάς διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο την κορυφή, σε μια αναμέτρηση η οποία θα καταγραφεί σε LIVE STREAM από το Gipedaki,gr!

Σε έναν όμιλο άκρως δυναμικό και αμφίρροπο αμφότερες έχουν καταγράψει το απόλυτο νικών με 3/3, απόψε θα χυθεί το πρώτο μεταξύ τους “αίμα” το οποία θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση της 1ης θέσης που είναι ο μεγάλος στόχος και για τις 2.

Μέχρι στιγμής, τόσο η “Magu” όσο και η Shpartallimi φαντάζουν 2 πολύ γρήγορα άλογα σε κούρσα των 6 (συνολικές ομάδες του Α’ ομίλου), τα οποία και είναι αδύνατον να σταματηθούν παρά μόνο στα μεταξύ τους παιχνίδια παρά την αντικειμενική δυσκολία του ομίλου.

Η ομάδα του Γιάννη Λίτση, έχει να επιδείξει μεταγραφικά, σημαντική ενίσχυση στη θέση “1”, με ακόμα έναν τερματοφύλακα πρώτης γραμμής, ονόματι: Νικος Καραμαλίγκας, αλλά κατά τα άλλα λειτουργεί ως ένα άρτιο σύνολο, την ώρα που η ομάδα των Γκέρτι και Αλκέτ, τίναξε τη “μπάνκα” στον αέρα με τη μεταγραφή-αεροδρομίου του πρώην Έλληνα διεθνή, Κρίστιαν Τζελόσι των Amigos!

Σίγουρα, πρόκειται για ένα παιχνίδι άκρως αμφίρροπο, το οποίο δεν ενδείκνυται για προγνωστικά, ωστόσο για καθαρά ιστορικούς λόγους υπενθυμίζεται ότι σε επίπεδο Athens League, η Shpartallimi αριθμεί 2/2 νίκες (!) κόντρα στην πρωταθλήτρια Αθηνών του 2019, και οι 2 με σκορ 4-3, την περίοδο: 2017-18!

Στο ευρύτερο κομμάτι της παράδοσης πάντως οι 2 ομάδες έχουν κονταροχτυπηθεί στα 2 τελευταία “Final Four Athens” στην Golden κατηγορία του Κυπέλλου, και τις 2 εκ των οποίων επικράτησε η Magufana. Στο πρώτο, τη σεζόν 2019-20 η Magu είχε επικρατήσει στον ημιτελικό με σκορ 7-4, ενώ πριν από μερικούς μήνες, στο μεγάλο τελικό επικράτησε με σκορ 7-3 στην παράταση, ύστερα από ένα 50λεπτό ου ράγισε καρδιές και ολοκληρώθηκε με σκορ 3-3. Συνεπώς, στη συνολική προιστορία των 2 ομάδων σε 50′ επίσημων αγώνων, η Shpartallimi έχει το προβάδισμα με 2 νίκες έναντι 1, ενώ 1 παιχνίδι έχει ολοκληρωθεί ισόπαλο. Άραγε τι θα συμβεί απόψε;