Επιτέλους! Η εκκίνηση του Athens League 2021-22 είναι γεγονός! H μοναδική παρουσίαση όλων των διεκδικητών του ιερού δισκοπότηρου του Αθηναϊκού Μίνι-Ποδοσφαίρου, για τη φετινή σεζόν είναι πλέον στο χέρι σου, από την έγκυρη πένα των συντακτών του Gipedaki.gr! Εφεξής, μπορείς να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα μέσω των μοναδικών αναλύσεων και αναφορών σε όλους τους μονομάχους παρακάτω. Λάβε θέση: Ξεκίνα!

 

Α’ ΚΗΦΙΣΙΑ (ΒΟΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ)

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

MAGUFANA

Για ακόμα μια χρονιά, για τους περισσότερους η Magufana δεν είναι απλώς το πρώτο φαβορί για ακόμα μια κατάκτηση Athens League, αλλά τουναντίον, η ομάδα στις οποίας το “πρόσωπο” αναζητούν το  αντίπαλο δέος, για τη φετινή σεζόν. Ο Γιάννης Λίτσης, έχει κάθε λόγο να αντιμετωπίζει “υπερφίαλα” το γεγονός αυτό, ποσώς δε ύστερα από το three-peat στο Athens Cup (2019,2020,2021), το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο όπως φαίνεται για ακόμα μια χρονιά οι τόνοι στο στρατόπεδο της “Magu” παραμένουν χαμηλοί.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 13η / 6 βαθμούς (26-9)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Πρωταθλητής Athens League Golden (2019)

SHPARTALLIMI

Συνέθεσε ένα εκπληκτικό ζευγάρι με τη Magufana, πριν από μερικούς μήνες στο Athens Cup, ωστόσο η έμπειρη Shpartallimi προδόθηκε στην παράταση και ηττήθηκε. Σε αυτό τον όμιλο θα έχει μια ευκαιρία να πάρει το… αίμα της πίσω, ενισχυμένη (με κορυφαία ονόματα όπως ο Κρίστιαν Τζελόσι) και πιο έμπειρη από ποτέ (με αρχηγό τον Γκέντι Μπεγκάϊ). Το μέχρι πρότινος άξενο Athens League, τη φετινή χρονιά φαίνεται πως θα εξελιχθεί σε μια τεράστια πρόκληση για την ομάδα των Γκέρτι και Αλκέτ!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS:  16η / 6 βαθμούς (25-15)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Συμμετοχή στην Golden League Νότιας Περιφέρειας (2020)

LANGANEIROS

Η κατάκτηση του Bronze Cup Athens προ μηνών, αλλά και τα υψηλής δυναμικότητας Pre-Season παιχνίδια που έπαιξαν οι Langaneiros πιστοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την απότομη αγωνιστική τους εκτόξευσή. Το κενό του MVP της περσινής περιόδου, Αντώνη Ζύμπερη κάλυψε με τον βετεράνο, Πέτρου, ενώ η δίψα για ακόμα μια διάκριση είναι διάχυτη στο στρατόπεδο της. Οι προβλέψεις των περισσότερων είναι πως το δίπολο Magufana-Shpartallimi δεν “σπάσει”, αλλά αν μια ομάδα καταφέρει και πει σφήνα, ετούτη τη χρονική περίοδο, αυτή θα είναι οι Langaneiros!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 22η / 6 βαθμούς (37-43)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Α’ φάση Athens League Βόρειας Περιφέρειας (2021)

OLD SCHOOL MILAN

Η Old School Milan, υπό κανονικές συνθήκες θα λογαριαζόταν ως ένα εκ των 3 πρώτων φαβορί του Α’ ομίλου, ωστόσο η σημαντική αποψίλωση της στη γραμμή κρούσης με τη φυγή του Αντώνη Τριανταφυλλίδη, αλλά και την απουσία του Ηλία Καστράτη (λόγω πραγματοποίησης της στρατιωτικής του θητείας), την καθιστά πρακτικά μια ομάδα-γρίφο για τη φετινή σεζόν. Ο Σωκράτης Ασλάνογλου, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, και έφερε “νέο αίμα” στους “ροσονέρι” με την απόκτηση του Βελισσάριου Παππά στο κέντρο, αλλά η αλήθεια ειναι πως θα χρειαστεί κάμποσος καιρός ούτως ώστε να δέσει η ομάδα και να ανακτήσει την “ταυτότητα” της. Η Silver League, φαντάζει πολύ ρεαλιστικό στόχος στον “όμιλο του θανάτου”.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 61η / 0 βαθμούς (4-10)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Α’ φάση Athens League Βόρειας Περιφέρειας (2021)

PEFKALONA

Τα άλματα προόδου των περασμένων μηνών: Αρχής γενομένης με την παρουσία της στον τελικό του Bronze Cup Athens, κι εν συνεχεία με την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Pre-Season Tournament, της προσδίδουν άλλον αέρα. Μια ομάδα που έχει πλέον αρχή μέση και τέλος, ξεκινάει από έναν εξαιρετικό γκολκίπερ, τον Στράτο Βεηκοντή (MVP του Athens Cup) και εκτείνεται τόσο στην αμυντική γραμμή της ομάδας (Κωνσταντινίδης, Καραματζιάνης) όσο και στη γραμμή κρούσης της (Μπαξόπουλος, Νικολακόπουλος). Τώρα, στον “όμιλο του θανάτου”, θα έρθει η πραγματική απόδειξη, για το πόσο έχει μεγαλώσει αγωνιστικά η Pefkalona.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 2η / 19 βαθμούς (51-30)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Α’ φάση Athens League Βόρειας Περιφέρειας (2021)

ATTICA B’

Δεν πρόκειται παρά για μια θυγατρική ομάδα της Attica, η οποία θα λειτουργήσει “πιλοτικά”, αρχής γενομένης από τη φετινή σεζόν, και σύμφωνα με τον προπονητή της, Σάκη Μαλλιαρίτση, πρόκειται να αξιοποιήσει πλήρως το μακροσκελές ροστερ της. ισόποσα. Το κυρίαρχο βάρος του συλλόγου θα “πέσει” στον Γ’ Όμιλο, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι αυτός ο όμιλος-φωτιά δε θα της παραδώσει κάποια χρήσιμα μαθήματα για τη συνέχεια.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 14η / 6 βαθμούς (17-5)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: –

ΟΜΙΛΟΣ Β’

FLAMINGOS

Για πολλούς οι Flamingos, αποτελούν το πραγματικό αντίπαλο δέος της Magufana, ωστόσο η ιστορία ακόμα δεν δικαιώνει την ομάδα των Κωνσταντίνο Δρόση και Κώστα Ρηγόπουλο. Πάντως, κατά τη φετινή σεζόν, οι “ροζ” ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο και στη φαρέτρα τους εκτός από τον έμπειρο διεθνή Νίκο Στάμο, προσέθεσαν 2 ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής όπως είναι οι: Παντελίδης και Δημητρίου οι οποίοι έλαμψαν στο Pre-Season. Αναμφίβολά, πρόκειται για το απόλυτο φαβορί του Β’ Ομίλου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS:  4η  / 12 βαθμούς (56-37)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Α’ φάση Athens League Βόρειας Περιφέρειας (2021)

LIVORNO FC

Παρότι έδωσε μόλις 1 Pre-Season παιχνίδι, η “ανανεωμένη” Livorno του Ηλία Γιαννίκου έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Θα προσπαθήσει να διατηρήσει τις υψηλές βλέψεις της για πρώτη 2άδα, με τις επιδόσεις της στο γήπεδο, και γιατί όχι να προσπαθήσει να “κλέψει” την 1η θέση του ομίλου από τους Flamingos. Ως “υλικό” πάντως, διαθέτει ένα από τα καλύτερα στον όμιλο και την περιφέρεια της.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 53η  / 0 βαθμούς (3-5)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Ημιτελικός Golden League Βόρειας Περιφέρειας (2019)

KOURAYO VALLECANO

Μέχρι και την ολοκλήρωση του Athens Cup την περασμένη σεζόν, η Kourayo πραγματοποιούσε μονίμως αγωνιστικά βήματα μπροστά. Η αλήθεια είναι όμως, ότι με την εικόνα της στα Pre-Season παιχνίδια, η ομάδα του Κωνσταντίνου Δημητρίου προβλημάτισε έντονα με την παρουσία της. Οι Μαθιουδάκης (επιθετικός) και Σπυρόπουλος (GK), που συνήθως διέπρεπαν, πραγματοποίησαν πολύ ρηχές εμφανίσεις και εάν δεν αφυπνιστούν στα επίσημα παιχνίδια η ομάδα ενδεχομένως να κινδυνέψει ακόμα και με αποκλεισμό από τις 2 μεγάλες κατηγορίες (Golden και Silver) τις οποίες ποτέ δεν είχε αποχωριστεί κατά το παρελθόν!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 68η / 0 βαθμούς (15-41)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Προημιτελικός Silver League Κεντρικής Περιφέρειας (2019)

DUMANISTER FC

Υπό την καθοδήγηση του Πορφύριου, η Dumanister (πρώην Λούσιδες)  παρουσίασε όλο και καλύτερο πρόσωπο κατά την κλιμάκωση των Pre-Season αγώνων και της επίσημης αγωνιστικής δράσης. Παρότι “νεοφώτιστη” και  άπειρη, διαθέτει το ταλέντο το οποίο θα τις επιτρέψει στην καλή της μέρα να κοντράρει τα “θηρία” του ομίλου της.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 12η / 7 βαθμούς (23-36)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: –

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

Κάθε χρονιά, η προσέγγιση της Αναγέννησης Θρακομακεδόνων ως προς το Athens League αλλάζει. Έμπειρη αλλά και με σχετικά μεγάλο μέσο όρο ηλικίας στηρίζεται πολύ στην αμυντική λειτουργία της (Ζητούνης Καρράς) αλλά και στην επιθετική οξυδέρκεια του Παπαγιάννη διαχρονικά. Αν το “νέο αίμα” των μεταγραφών της βγει μπορεί να χτυπήσει ακόμα και Golden League. Αν όμως συμβεί το αντίθετο, η Bronze φαντάζει ο ιδανικός συμβιβασμός.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 62η / 0 βαθμούς (0-6)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Προημιτελικός Silver League Βόρειας Περιφέρειας (2019)

GUNNERS FC

Στα Pre-Season παιχνίδια δεν παρουσιάστηκε πλήρης, και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να κριθεί αυστηρά η ομάδα του “πρώην” ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Θρακομακεδόνων, Θοδωρή Μανιά. Διαθέτει παίκτες με ατομική ποιότητα και ταλέντο, ενώ οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν πάρει μια γεύση από το κορυφαίο επίπεδο του Ελληνικού Μίνι-Ποδοσφαίρου στο Athens Cup του 2020. Φέτος, ήρθε η ώρα των αποδείξεων…

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 58η / 0 βαθμούς (3-7)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: –

ΟΜΙΛΟΣ Γ’

S.R.B. FC

Ως όνομα και μόνο αποτελεί το 1ο φαβορί για την κατάληψη της 1ης θέσης σε έναν πολύ απαιτητικό όμιλο. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι όμως, είναι η ομάδα που έχει αφιερώσει τον πλέον ελάχιστον χρόνο στην προετοιμασία της, και για το λόγο αυτό τα πρώτα της παιχνίδια στον όμιλο θα αποτελέσουν και οδηγό της για τη συνέχεια. Ο Πέτρος Φασουλής προέβει σε μια σημαντική αλλαγή του ρόστερ μετά τη φυγή του “βιονικού” γκολκίπερ, Κυριατζή (ταξίδεψε στη Μεγάλη Βρετανία), τον οποίο και αντικατέστησε με τον έμπειρο συνάδελφο του, Μπάμπη Κολποδίνο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: –

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Συμμετοχή στην Golden League Βόρειας Περιφέρειας (2020)

ATTICA FC

Δεδομένου ότι η Attica θα “κυνηγήσει” περισσότερο τη διάκριση μέσω αυτού του ομίλου, θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και αποτελεσματική, ούτως ώστε να συνεχίσει στη Golden League μετά τον Δεκέμβριο. Μέχρι πέρυσι διέθετε τον τρόπο και την εμπειρία, αλλά από φέτος, σύμμαχος στην προσπάθεια της αποτελεί το βαθύ “οπλοστάσιο” της (Μάλο, Χασιώτης, Βασιλικός, Κέσκο είναι μερικά από τα βαριά όπλα της), το οποίο κι έχει οδηγήσει τον Σάκη Μαλιλαρίτση να θέσει ως στόχο την κατάκτηση της πρώτης δυάδας στο γκρούπ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 8η / 12 βαθμούς (33-25)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Πρωταθλητής Athens League Silver (2019)

VILLAGERS FC

Πραγματοποίησαν μεταγραφές “πρώτης γραμμής” στο φινάλε των Pre-Season αγώνων τους οι “Villagers” και πλέον μπορούν να βλέπουν το όνειρο της Golden League, ακόμα πιο κοντά. Οι “Χωριάτες” τίναξαν την μπάνκα στον αέρα με τις μεταγραφές των: Γαβαλά, Γκοντιού και Σαριδάκη, οι οποίες και φιλοδοξούν αφενός να “κλείσουν” την αγωνιστική τρύπα από τις απουσίες των: Βασιλείου, Ζύμπερη και Κρικέτου, κι αφετέρου να αναπτύξουν χημεία με τους “έμπειρους”: Παρίση, Σαμπάνη και Νίκα οι οποίοι θα αποτελέσουν για ακόμα μια χρονιά τους στυλοβάτες της ομάδας. Η παρουσία τους στο Pre-Season Tournament, κρίνεται ως θετική.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 7η / 12 βαθμούς (36-26)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: “Final Four” Athens League Golden (2018)

ΦΥΤΙΛΙΑ FC

Για ακόμα μια σεζόν, ο στόχος των Φυτιλιών, παραμένει η συμμετοχή τους στην Golden League, στην οποία όμως για να φτάσουν θα πρέπει να υπερκεράσουν δύσκολους αντιπάλους όπως είναι οι: S.R.B, Attica και Villagers. Παρότι φαινομενικά ενισχύθηκε λιγότερο απ’ όλους τους προαναφερθέντες, η ομάδα του Στράτου Αντωνόπουλου διαθέτει ακόμα στη φαρέτρα της όπως είναι ο: Ταμπάκου και ο Αντωνίου, που φέτος, όπως όλα δείχνουν, ήρθε η ώρα τους να λάμψουν.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 34η / 3 βαθμούς (14-11)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Α’ φάση Athens League Βόρειας Περιφέρειας (2021)

BLITZ FC

Τα κακώς κείμενα των περασμένων μηνών για τη Blitz, έσβησε μονομιάς η πρόβα-τζενεράλε της στο Pre-Season Tournament, με την Coca Juniors North, τις οποίας και η επιβλήθηκε με 5-1! Η παρουσία των: Πετροδασκαλάκη, Λινάρδου και Μπαμπανικολού στην ίδια 6άδα ανεβάζει κατακόρυφα τη δυναμική της, και αν πορευτεί έτσι, είναι δεδομένο πως θα προκαλέσει πολλές “ζημιές” στο διάβα της. “Πληγές” στο έργο της αποτελεί η διαφαινόμενη απουσία του υπαρχηγού, Γιώργου Σκάρου, δίχως όμως να εμποδίζει τον αρχηγό, Βασίλη Λινάρδο να “καλοβλέπει” τη συνέχεια της στη Silver League, που αποτελεί και τον φετινό της στόχο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 28η / 4 βαθμούς (8-6)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Συμμετοχή στην Silver League Βόρειας Περιφέρειας (2020)

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Ο “φτωχός” συγγενής του ομίλου, “δάγκωσε” στο Pre-Season ομάδες που τον υποτίμησαν, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων, τους πρωταθλητές: Γυπαετούς Αδαμών! Συμπέρασμα; Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει το Σκλαβενίτη της “γερουσίας”: Σακά, Μανουσάκη και Στρουζάκη, που όμως βασίζεται πολύ στις φετινές μεταγραφές και τα “νιάτα” του. Πριν από τη διεξαγωγή του Pre-Season, οι περισσότεροι θα τον είχαν ήδη κατατάξει στη Bronze League, αλλά ύστερα από τα καμώματα του τις τελευτές εβδομάδες, κανείς πλέον δεν μπορεί να πάρει και όρκο!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 19η / 6 βαθμούς (20-16)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Συμμετοχή στην Silver League Βόρειας Περιφέρειας (2019)


Β’ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΜΕΝΙΔΙ (ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ)

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

GUAYAQUIL

Πρόκειται για ομάδα που αποτελείτε από σπουδαίους παίκτες με παραστάσεις σε κατηγορίες του κλασσικού ποδοσφαίρου, αλλά και την Shpartallimi στο Μίνι-Ποδόσφαιρο, με πρωτεργάτες τους: Κιάφα, Σινάνι και Τάου. Ο τίτλος των εντυπώσεων στον όμιλο φανερά τους ανήκει, ωστόσο στην πράξη, σε τέτοιες περιπτώσεις άπαντες κρατούν μικρό καλάθι. Η διάρκεια θα αποδείξει εάν η Guayaquil σταθεί όχι απλά ως φαβορί στον όμιλο της, αλλά παράλληλα και σε ολόκληρο το Athens Legaue

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 35η / 3 βαθμούς (13-10)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: –

BLENDER ΒΡΕΜΗΣ

Τα “μαγικά” μωρά από την Αγιά Παρασκευή, η αλλιώς η Blender Βρέμης θεωρητικά θα φιλονικήσει με την Guyaquil για ένα καλύτερο πλασάρισμα στη Golden League, αλλά παράλληλα και για το γόητρο της, το οποίο ανέβασε στο ακέραιο, ύστερα από νίκη σε pre-season παιχνίδι. Φυσικά όμως, τα επίσημα παιχνίδια είναι μια τελείως διαφορετική υπόθεση, και η Blender δεν έχει να ανταγωνιστεί μονάχα την ομάδα του Κιάφα, αλλά και έναν ολόκληρο “διψασμένο” όμιλο από κάθε λογής αντίπαλο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 38η / 3 βαθμούς (5-3)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Προημιτελικός Athens League Golden (2018)

OLD SCHOOL MAGUFANA

Η Α’ ομάδα της Magufana, δεν της επιτρέπει να διεκδικήσει μια θέση στην Golden League, σύμφωνα πάντα με τον κανονισμό της διοργάνωσης, αλλά αυτό το στοιχείο μάλλον θα επηρεάσει περισσότερο εν τέλει τους γύρω της, παρά την ίδια που κάθε παιχνίδι θα το αντιμετωπίσει ξεχωριστά και δη από τη σκοπιά του φαβορί. Η “παλιοσειρά” της Magu, με τους: Σταμάτη, Τσαγκά, Γκαμπέση, Ντάλλη, Αντωνόπουλο και ενίοτε τον Γιάννη Λίτση είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες, ύστερα από την κατάκτηση του Athens Cup Silver προ μηνών.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 17η / 6 βαθμούς (17-9)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Α’ φάση Athens League Βόρειας Περιφέρειας (2021)

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ

Λογαριάζεται ως ένα εκ των φαβορί του ομίλου, και όχι άδικα, καθώς τόσο η ιστορία του Αμβρυσσέα στο Μίνι-Ποδόσφαιρο, όσο και το ταλέντο και η ομοιογένεια των ποδοσφαιριστών του, του επιτρέπει να “κοιτάζει” τις περισσότερες ομάδες του ομίλου από πάνω. Τροχοπέδη, στην φετινή του προσπάθεια όμως, αποτελεί το γεγονός ότι η περίοδος προετοιμασίας των ομάδων των βρήκε άπραγο (!), σε συνδυασμό πάντα με τη φυγή του τραυματία Στίνη, κάτω από την εστία, η οποία και θα τον οδηγήσει στο να αναζητήσει νέο φύλακα στη θέση “1”. Ο “πολυμήχανος” Λουκάς Μίχας, όμως, ακόμα και σήμερα είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα αποδώσει το ποδόσφαιρο που ξέρει, έχοντας ως ενορχηστρωτές τους: Μουγιό και Βουρλιώτη στη νέα της περιπέτεια.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: –

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Α’ φάση Athens League Βόρειας Περιφέρειας (2021)

ΓΥΠΑΕΤΟΙ ΑΔΑΜΩΝ

Ένα ονειρώδες Pre-Season Tournament, που βρήκε τους Γυπαετούς Αδαμών θριαμβευτικά στην πρώτη θέση, “ανοίγει” ακόμα περισσότερο την όρεξη στον πρωτεργάτη του συλλόγου: Ιωάννη Γκολφινόπουλου, αλλά και στην υπόλοιπη ομάδα για τίτλους και διακρίσεις. Μια ομάδα που δείχνει πιο ώριμη, ταλαντούχα και συγκροτημένη από ποτέ έρχεται για να διεκδικήσει για πρώτη φορά στα χρονικά ένα εισιτήριο στην Golden League, το οποίο είναι πολύ πιθανόν και να πάρει! Στα μεταγραφικά νέα, δεσπόζει το όνομα του Καλογρίτσα, που απλώς προσδίδει ακόμα περισσότερη ποιότητα σε μια ήδη “καλοκουρδισμένη μηχανή”.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 1η / 27 βαθμούς (66-37)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Συμμετοχή στην Silver League Βόρειας Περιφέρειας (2019)

SAINTS FC

Ο αδόκητος χαμός του περσινού πρώτου σκόρερ της, Φώτη Γεωργιόπουλου στο μοιραίο τροχαίο της 5ης Σεπτεμβρίου, δε συντάραξε μονάχα τους ίδιους αλλά και ολόκληρη την κοινότητα του Ελληνικού Μίνι-ποδοσφαίρου που συνεχώς τιμάει τη μνήμη του με κάθε ευκαιρία. Τα αποτελέσματα της στο Pre-Season επισκιάστηκαν από αυτό τον χαμό, με τον αρχηγό των Saints, Κωνσταντίνο Χαμηλοθώρη να βγαίνει μπροστά και να συμμαζεύει όσο μπορεί τα κομμάτια της, επιβεβαιώνοντας το ρητό του: Ότι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό”. Η συμμετοχή των “Αγίων” σε έναν όμιλο όπως ο Α’ της Βορειοδυτικής περιφέρειας,  εκτός από αγωνιστική πρόκληση αποτελεί και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αφήσει πίσω της το παρελθόν, και με οδηγό αυτό, να γράψει το ποδοσφαιρικό της μέλλον με “χρυσά γράμματα”. Οδηγός της; Μα φυσικά ο Φώτης από εκεί ψηλά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 44η / 3 βαθμούς (13-13)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: “Final Four” Athens League Silver (2020)

COCA JUNIORS NORTH

Ομάδα-γρίφος η “νεοφώτιστη” Coca Juniors North, που αφενός μας παρουσίασε κάποια εξαιρετικά λεπτά Μίνι-Ποδοσφαίρου, αλλά αφετέρου φανέρωσε πόσο αυτοκαταστροφική μπορεί να γίνει μερικές φορές στα παιχνίδια του Pre-Season Tournament. Επιθετικά, διαθέτει ένα από τους πιο ταλαντούχους “αρτίστες” της διοργάνωσης, τον Φίλλιπο Γεωργίου, ωστόσο ο αρχηγός, Κωνσταντίνος Αδάμος, προβληματίζεται περισσότερο για το ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας αλλά και την έλλειψη ιδιαίτερα μεγάλου ρόστερ. Η λογική λέει πως η κατηγορία που της ταιριάζει περισσότερο, τουλάχιστον, αυτή τη στιγμή είναι η Silver.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 18η / 6 βαθμούς (13-13)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: –

CHOP CHOP

Ακόμα μια ομάδα που πραγματοποιεί την παρθενική της εμφάνιση σε κορυφαίο επίπεδο είναι η Chop Chop (πρώην Κυψέλη United), η οποία επίσης ταλανίζεται από μεγάλες αποκλίσεις. Όπως ακριβώς και η Coca Junior North. Η ομάδα του Άρη Ευαγγελίου, είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσει αυτή τη μεγάλη πρόκληση, έχοντας στη φαρέτρα της έναν βετεράνο ποδοσφαιριστή, τον Γιώργο Μουστακάτο, ο οποίος θα “πλαισιωθεί” από εργάτες-ρολίστες. Σημαίνοντα ρόλο για την πορεία και τους στόχους της θα παίξει τόσο η θέση “1” όσο και η διάρκεια της.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 47η / 3 βαθμούς (10-14)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: –

ORANGERS 

Εισήλθε με… buzzer beater στη διοργάνωση και για το λόγο αυτό, τα δείγματα γραφής που έχει να προσφέρει είναι ελάχιστα. Ανήκει στον κύκλο των νεοφώτιστων ομάδων, που υπό την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Χρύσινα, ενός αρχηγού που έχει παραστάσεις από κλασσικό ποδόσφαιρο θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: –

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: –

LOS MUERTOS

Η Los Muertos είναι η ομάδα που ολοκληρώνει τον κύκλο των “νεόδμητων” ομάδων του θεσμού στον Β’ Όμιλο της περιφέρειας, και η αλήθεια είναι πως για πρώτη χρονιά τα κεφάλια παραμένουν αρκετά προσγειωμένα. Ο Ηλίας Γιαννίκος (αρχηγός της Livorno) που έχει αναλάβει το κοουτσάρισμα της, θεωρεί ότι στη Bronze League, θα έχει δεδομένα μια ευκαιρία ούτως ώστε να πρωταγωνιστήσει.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: –

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: –

ΟΜΙΛΟΣ Β’

AMIGOS FC

Μακράν η πιο έμπειρη ομάδα του Athens League (πρωταθλήτρια το 2018), αλλά παράλληλα και η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ελλάδα, από καταβολής του αθλήματος, διαθέτει τον αναμφίβολα τον τίτλο του μεγάλου φαβορί στον Β’ Όμιλο. Βέβαια, η φετινή της κατάσταση είναι σε στάδιο αναπροσαρμογής και ανανέωσης γεγονός που θα φανερώσει μετέπειτα για πόσο ψηλά μπορεί να κατευθυνθεί. Όπως και να έχει όμως: Οι Γουίλ και Αλέκος Μπέρμπερης είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν για πολλοστή φορά ένα κορυφαίο σύνολο, με παίκτες όπως οι: Λαμπάϊ, Παναγιωτόπουλος και Ντούμος το οποίο θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τον τίτλο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 32η / 3 βαθμούς (12-8)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Πρωταθλητής Athens League Golden (2018)

COCA JUNIORS

Η παρουσία της σε όμιλο με τους Amigos για πολλοστή φορά ιντριγκάρει τόσο το φιλοθεάμον κοινό, όσο και τον ίδιο της τον αρχηγό, Γιάννη Γιαννικάκη, ο οποίος εδώ και χρόνια προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σύνολο της “ελίτ” το οποίο θα είναι και συνώνυμο της Golden League. Εν μέρει τα έχει καταφέρει, αλλά η αλήθεια είναι πως εδώ και χρόνια αυτό που λείπει στην ταλαντούχα Coca, είναι η διάρκεια. Φέτος, εκκινεί για ακόμα μια χρονιά έχοντας υψηλές βλέψεις, χωρισμένη όμως για πρώτη φορά σε 2 μέτωπα (Σε Βόρεια και Νότια Περιφέρεια ως Coca Juniors Β’).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 64η / 0 βαθμούς (7-14)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Προημιτελικός Silver League Βόρειας Περιφέρειας (2019)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Η ομάδα του Ερρίκου Βάγκερ, Απόλλων Γαλατσίου, παραδοσιακά αποτελεί ομάδα της Silver League. Φέτος όμως, ο αρχηγός της προανήγγειλε πολλές αλλαγές σε πρόσωπα γεγονός που την καθιστά ένα μεγάλο ερωτηματικό. Σημαντικό γεγονός, η ανανέωση του συμβολαίου, του πρώτου σκόρερ της Κυρώση, και του γκολκίπερ Πάνου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 41η / 3 βαθμούς (6-5)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Α’ φάση Athens League Βόρειας Περιφέρειας (2021)

ATLETICO FC

Σε ένα γκρουπ το οποίο φαινομενικά είναι χωρισμένο σε 2 ταχύτητες, θεωρητικά η ιστορική Atletico θα παλέψει για μια θέση στη Silver League.  Από τη μια: Ομάδες όπως οι Amigos, και από την άλλη η νεοφώτιστοι Red Demons, συνθέτουν έναν πολύ ισορροπημένο όμιλο, ο οποίος μπορεί να την αφήσει από το ζενίθ στο ναδίρ και τούμπαλιν. Στα Pre-Season παιχνίδια ξεχώρισε ο Πασσάϊ, σε ένα ρόστερ πάντως που εδώ και μια διετία ανακυκλώνει συνεχώς τους ίδιους ποδοσφαιριστές, με πρώτους και καλύτερους τους 2 αρχηγούς: Τσιμάρα και Δούπη.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 49η / 3 βαθμούς (15-23)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Φιναλίστ Silver League Κεντρικής Περιφέρειας (2019)

RED DEMONS

Ως νεοφυής ομάδα στο Athens League, δεν έχει κανένα απολύτως άγχος και θα ταξιδέψει εκεί όπου την οδηγήσει το κύμα των αγωνιστικών -της- αναταράξεων. Πρόκειται για έναν σύλλογο επίσης νεοφυή, που περισσότερο έχει ως σκοπό τη συλλογή εμπειριών, παρά έχει βάλει τον πήχη σε τέτοιο σημείο ούτως ώστε να εξελιχθεί στην πορεία ως θηλιά στο λαιμό της. Κίνηση-ματ από τον αρχηγό, Σωτήρη Τζούλη θεωρείται αναμφίβολά η μεταγραφή του ανερχόμενου επιθετικού, Γιώργου Μπόλμπαση από το Ekali Club, ο οποίος και ανεβάζει επίπεδο την νεανική αυτή ομάδα και τις χαρίζει όνειρα, ακόμα και για Silver League.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 66η / 0 βαθμούς (2-11)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: –

ΓΥΠΑΕΤΟΙ ΑΔΑΜΩΝ Β’

Η δεύτερη και τελευταία άκρως νεανική ομάδα του Β’ ομίλου της περιφέρειας (έχει το μικρότερο Μ.Ο. ηλικίας σε ολόκληρη τη διοργάνωση) είναι οι Γυπαετοί Αδαμών Β’. Πρόκειται για τη θυγατρική ομάδα των Γυπαετών, ωστόσο έχει δυο κυρίαρχους στόχους: Ο πρώτος, είναι να τροφοδοτήσει με εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές την Α’ ομάδα (μιας και κανείς ποδοσφαιριστών των 2 ομάδων δεν προβλέπεται να είναι κοινός) ενώ ο δεύτερος, αφορά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο σε κατηγορία του βεληνεκούς της Bronze η ακόμα και της Silver League. Αρχηγός της ομάδας, ανέλαβε ο μικρός αδερφός του εμβληματικού Ιωάννη Γκολφινόπουλου, ο Μάριος, ο οποίος θέλοντας να μιμηθεί τον αδερφό του, θα τα δώσει όλα για μια σπουδαία αγωνιστική διάκριση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 26η / 4 βαθμούς (14-11)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: –


ΓΟΥΔΗ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ)

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

PRANVERA

To όνομα της και μόνο προκαλεί τρόμο στους υπολοίπους. Η Pranvera παρά τις δόξες του παρελθόντος, πέρασε κάποιες μικρές κρίσεις τους προηγούμενους μήνες, αλλά φέτος σκοπεύει να επιστρέψει δριμύτερη, με τον Δημήτρη Παπαγιάννη στο τιμόνι και τα περισσότερα μέλη της “παλιοσειράς” (Σέρτζιο, Πεμάϊ, Μπιμάϊ, Ρομέο, Τζόβι) επιστρατευμένα. Εαν επιδείξει την απαραίτητη σοβαρότητα τόσο στην Α’ όσο και την Β’ φάση, δεν μπορεί, παρά να θεωρείται το απολυτό αφεντικό της Κεντρικής περιφέρειας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: –

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: “Final Four” Athens League Golden (2019)

JACKALS

Φανερά αποδυναμωμένοι και μακριά από τη “σφραγίδα” του φαβορί, δηλώνει συνεχώς πως θα αγωνιστούν οι Jackals κατά τη φετινή περίοδο, ο αρχηγό τους, Σπύρος Καρύδας. Η μια εκ των φιναλιστ του Athens Cup, και εκ των κορυφαίων της Ελληνικής επικράτειας στο Μίνι-Ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά φέτος σε τελείως διαφορετικές συνθήκες, διαθέτοντας ελάχιστους ποδοσφαιριστές με σπουδαίες παραστάσεις, αλλά αντ’ αυτού, με πολλούς νέους και άπειρους. Είναι τέτοια η φετινή κατάσταση στο “στρατόπεδο” των “τσακαλιών” που έγιναν σκέψεις ακόμα και για αλλαγή ονόματος της ομάδας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 24η / 5 βαθμούς (15-23)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: “Final Four” Athens League Golden (2020)

ΠΟΥΡΟΚΤΟΝΟΙ

Ύστερα από την τρελή πορεία τους στο Athens Cup της περιόδου που μας πέρασε, όπου έφτασαν μια ανάσα από το “Final Four” Athens (ηττήθηκαν με 4-3 στον τελικό της Κεντρικής περιφέρειας από τους Jackals), ο πήχης της ομάδας του Σίκα, έχει ανέβει κατακόρυφα. Παρόλο που στο Pre-season κινήθηκαν σε ένα μήκος κύματος, μικρότερο από τα προσδοκόμενα (ελέω και ανανεώσεων-μεταγραφών), οι Πουροκτώνοι θα πρέπει δικαιωματικά να λογαριάζονται από τα φαβορί της Κεντρικής περιφέρειας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 25η / 4 βαθμούς (19-16)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Α’ φάση Athens League Κεντρικής Περιφέρειας (2021)

Τ.Μ.Τ.

Η εξαιρετική εικόνα της Τ.Μ.Τ. στα Pre-Season παιχνίδια, ήρθε να προστεθεί στις υψηλές πτήσεις της στο Athens Cup, εκεί όπου έφτασε μέχρι τον ημιτελικό της κεντρικής περιφέρειας στην Golden κατηγορία. Ομάδα έμπειρη, με ρόλους και πρόσωπα σπουδαία σε κάθε γραμμή, και έναν Άλεξ Πολύζο, ως απόλυτο “μαέστρο” να κατευθύνει το παιχνίδι της, δίνει πνοή στα πλάνα της, τα οποία την οδηγούν ακόμα και σε τελικό στο υψηλότερο επίπεδο. Η ανανέωση του συμβολαίου του εξαιρετικού γκολκίπερ Κουρελή, του τερματοφύλακα που δέχθηκε μόλις 1 γκολ (!) στα φιλικά προτετοιμασίας, της δίνει εξτρά πόντους.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 20η / 6 βαθμούς (4-1)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: –

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Μπορεί να έφτασε κοντά στην κορυφή και να φλέρταρε για 2η φορά με την κατάκτηση του Pre-Season Tournament, αλλά βάλτωσε (τερμάτισε στην 3η θέση) στο φινάλε. Αυτό βέβαια, έδειξε τη διάθεση της “ανανεωμένης” ομάδας των Καραγιώργη και Ζονώρου για υψηλές πτήσεις και τρόπαια, οι οποίες μπορεί στο τέλος της σεζόν να αποδειχθεί και βάσιμη. Η Αναγέννηση Καισαριανής, τη φετινή σεζόν, παρότι τυπικά ανήκει στην Κεντρική περιφέρεια, θα διαθέτει κι ένα εξτρά πλεονέκτημα από τους αντιπάλους της, το οποίο έχει να κάνει με την έδρα! Η “wild card” που έδωσε η διοργανώτρια αρχή σε μια ομάδα που ανήκει σε αυτή την περιφέρεια, και η οποία της επιτρέπει να αξιοποιήσει ως μόνιμη έδρα της, το ολοκαίνουργιο “παλάτι” του Πειραιά, το ΣΕΦ Soccer Club, ανήκει στην Αναγέννηση για ολόκληρη τη σεζόν! Κοινώς, θα είναι η μοναδική ομάδα που θα αξιοποιήσει εξ ολοκλήρου την “επίσημη” έδρα της.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 3η / 15 βαθμούς (28-17)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Συμμετοχή στην Golden League Νότιας Περιφέρειας (2020)

ΦΟΡΤΩΤΕΣ FC

Για ακόμα μια χρονιά, οι Φορτωτές θα είναι παρόντες στη μεγαλύτερη γιορτή του Ελληνικού Μίνι-Ποδοσφαίρου, κι ως εκ τούτου, παρέα με Pranvera και Jackals διαθέτουν τη μεγαλύτερη εμπειρία στο επίπεδο τους, για να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω. Παρότι άργησε να λάβει θέση στο Pre-Season, η ομάδα του Νίκου Μαϊστράλη έδειξε πλήρη ετοιμότητα σε δύσκολο crash-test κόντρα στους Πουροκτόνους (νίκη με 3-2) και έχοντας ως οδηγό την αγωνιστική ωριμότητα των “νιάτων” της που μεγάλωσαν (Άλεξ Μαϊστράλης, Κοτσόβουλος κλπ), στοχεύει αφενός στην Golden League, κι αφετέρου στον τελικό της περιφέρειας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 43η / 3 βαθμούς (3-2)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Προημιτελικός Golden League Κεντρικής Περιφέρειας (2019)

ΤΡΕΝΑ FC

Κατέγραψε θετική πορεία τόσο στο περασμένο Athens League που διακόπηκε, όσο και στο Athens Cup προ μηνών, παρά τον αποκλεισμό συντριβή με 9-0 από τους Κωστάκηδες. Ο Σπύρος Κουρπανίδης θα ηγηθεί μιας νέας προσπάθειας, στην οποία το μέλλον βασικών ποδοσφαιριστών όπως ο Θεοδούλου είναι αβέβαιο, και για το λόγο αυτό κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς να περιμένει από τα Τρένα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: –

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Α’ φάση Athens League Κεντρικής Περιφέρειας (2021)

ΤΣΑΜΠΙΚΟΙ FC

Ικανοί για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο είναι οι Τσαμπίκοι, που αν δει κανείς το πως διαμορφώνεται ο όμιλος της κεντρική περιφέρειας, μάλλον θα δυσκολευτεί να τους κατατάξει. Οι Ροδίτες του Αντώνη Κετσέ, του Κρητικού, του Σιαπέρα και των υπολοίπων σταρ της στρογγυλής θεάς έχουν θέσει ως πρώτο στόχο την Golden League, ωστόσο ακόμα κι αν μείνουν εκτός, η ιδέα ενός πρωταγωνιστικού ρόλου στη Silver, μάλλον δε θα… χαλάσει κανέναν.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: –

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Α’ φάση Athens League Κεντρικής Περιφέρειας (2021)

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Παρά το γεγονός πως ούτε στο περσινό Athens League, αλλά ούτε και στο Athens Cup, υπολόγιζε κάποιος σε μεγάλο βαθμό τον Αήττητο, η ομάδα του Νίκου Κόττη τους διέψευσε πανηγυρικά, φτάνοντας μάλιστα να αγωνιστεί και σε τελικό περιφέρειας σε επίπεδο Silver. Με νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Αντωνόπουλος, ο Γιώτης και ο Κουκουλάρης η ομάδα ανεβαίνει σχεδόν 2 αγωνιστικά επίπεδα, αλλά το βασικό ζητούμενο της, είναι για πόσο καιρό ακόμα θα μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 48η / 3 βαθμούς (10-16)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Α’ φάση Athens League Κεντρικής Περιφέρειας (2021)

68TH BOYS

Από τη γενιά των: Pyrkovic, Xyddezzi και Van Der Raph, στη γενιά των: Zantinho, Paps και Nikolic οι Κύπριοι 68th Boys, “διαιωνίζουν” το ταλέντο και την οξυδέρκεια τους στους τίτλους. Έχοντας για συνδετικό κρίκο των 2 γενναίων τον Kalyfonso, θα επιδιώξουν ξανά να γράψουν μια όμορφη ιστορία πρωταθλητισμού η οποία θα διατηρήσει στο ακέραιο την υστεροφημία τους. Μέχρι στιγμής, το αήττητο των 4 αγώνων τους, στο Pre-Season Tournament, ενισχύει αυτή την εντύπωση, και η μόνη απόδειξη που χρειάζεται να λάβει κανείς είναι το Athens League, ούτως ώστε να καταλάβει για το αν η ομάδα θα πορευτεί για πρώτη φορά στα χρονικά στη Golden κατηγορία, ή θα πρωταγωνιστήσει ξανά στη Silver.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 9η / 10 βαθμούς (18-9)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Πρωταθλήτρια Silver League Κεντρικής Περιφέρειας (2019),

“Final Four” Athens League Silver (2019)

LEGION FC

Ο Μανώλης Παππουτσάκης “ζέστανε” την Legion, στο Athens Cup προ μηνών, και την πετάει στα βαθιά ανανεωμένη στο νέο Athens League, πλήρως ανανεωμένη και έτοιμη να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατόν. Μεγάλη προσθήκη, αποτελεί ο πρώην επιθετικός του Σπάρτακου, Σωκράτης Παπαθανασίου ο οποίος φανερώνει και τον εθισμό της ομάδας στον πρωταθλητισμό.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 33η / 3 βαθμούς (11-7)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: –

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ FC

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια για τους Πράκτορες του Θέμη Μάνδυλα. Παρόλο που η ομάδα αγωνιστικά, θα έλεγε κανείς ότι τη χαρακτηρίζει το “κάθε πέρυσι και καλύτερα”, εντούτοις αδυνατεί να τα παρατήσει και να παραδοθεί σε έναν φουτουριστικό κόσμο γεμάτο αλλαγές που την αποκαλεί “ντεμοντέ”. Όντας ομάδα “γηρασμένη” και έχοντας και με τη… βούλα το μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας στη διοργάνωση, οι πράκτορες είναι η ομάδα που βαστούν καλύτερα από τον καθένα την ταμπέλα του “παλιομοδίτικου” και “κλασσικού” στυλ ποδοσφαίρου. Μακριά από τις φανταχτερές μεταγραφές και τις πολλές αλλαγές, αυτή η “Old school” ομάδα τα βάζει με όλους και με όλα, αντλώντας δυνάμεις ακόμα και από ένα μονάχα γκολ, η ένα βαθμό. Στο Pre-Season μπορεί να μην πέτυχε καμία νίκη, ωστόσο με εξαίρεση ένα μόλις παιχνίδι, όλα τα υπόλοιπα τα πάλεψε στα ίσια και έχασε στις λεπτομέρειες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 69η / 0 βαθμούς (12-38)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Ημιτελικός Silver League Κεντρικής Περιφέρειας (2019)


ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΝΟΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ)

ΟΜΙΛΟΣ Α’

SAN ANTONIO

Πρακτικά, η San Antonio είναι η τελευταία ομάδα που σήκωσε το “ιερό δισκοπότηρο” του Αθηναϊκού Μίνι-Ποδοσφαίρου (2020), κι αυτό το γεγονός από μόνο του, φανερώνει την τεράστια δυναμική της η οποία και την χρίζει ξανά ως ένα από τα πρώτα 3 φαβορί για τη φετινή κατάκτηση του Athens Leaue. Η “χρυσή” γενιά των: Σινομάτι, Λαμπάϊ, Τζαφέρι, Κοροβέσι και Σκέντο θα είναι ξανά παρούσα σε μια μεγάλη πρόκληση, συνεπικουρούμενη όμως από σπουδαίες προσθήκες, όπως είναι ο Σιδηρόπουλος και ο Πινέϊρο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: –

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Πρωταθλητής Athens League Golden (2020)

TIFOSI FC

Τη χρονιά που η San Antonio κατέκτησε το Athens League Golden, οι Tifosi αναδείχθηκαν πρωταθλητές της Silver League Athens. Χωρίς καμία αμφιβολία, οι Tifosi, είναι ομάδα που ανήκει στη Golden κατηγορία, ωστόσο το “DNA” τους, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους ποδοσφαιριστές που επιλέγουν σε κάθε μια από τις διοργανώσεις που αγωνίζονται. Πρακτικά, η ομάδα του Γιώργου Στιβακτά διαθέτει πάνω από 40 εν ενεργεία ποδοσφαιριστές (!) και για ο λόγο αυτό, η διαχείριση τους είναι το Α’ και το Ω΄.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: –

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Πρωταθλητής Athens League Silver (2020)

ΔΥΝΑΜΟ ΤΑΥΡΟΥ

Πρόκειται για την τελευταία πολύ μεγάλη ομάδα, με το μικρότερο όμως δυνατό ροστερ. Η ομάδα του Ταύρου, φημίζεται περισσότερο για το σύνολο και λιγότερο για τις μονάδες της, οι οποίες είναι επίσης αξιοπρόσεκτες. Μεγάλο αστέρι της θεωρείται ο υψηλόσωμος επιθετικός: Ντάνι Κιοκισάν, ενώ οργανωτικό ρόλο στην ομάδα, έχει ο έμπειρος γκολκίπερ: Θοδωρής Βογιατζής. Τα πρώτα δείγματα στο Pre-Season Tournament ήταν αδιάσειστα και φανερώνουν την… κλίση της Δυναμό στην Golden League!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 15η / 6 βαθμούς (14-3)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Προημιτελικός Athens League Golden (2020)

ΡΟΥΜΠΙΝ ΤΑΡΖΑΝ

Ανέκαθεν η Ρουμπιν θεωρείται ομάδα της πρώτης γραμμής, και δεν μπορεί κάποιος παρά να την συμπεριλάβει στα φαβορί του Α’ Ομίλου της νότιας περιφέρειας τα οποία και θα κερδίσουν το εισιτήριο της Golden League. Ανδρέου και Κετσές, είναι αποφασισμένοι για το καλύτερο δυνατόν, δοκιμάζοντας πολλά νέα πρόσωπα, τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όσο και κάτω από τα δοκάρια, κυρίως λόγω της επικείμενης απουσίας του γκολκίπερ, Καλαμάρα, ελέω εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 29η / 4 βαθμούς (8-6)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Προημιτελικός Athens League Golden (2018)

ΑΓΙΑ CΟΦΙΑ

Η πρώτη επιδρομή της Αγίας Cοφιάς στο Athens League 6Χ6 είναι γεγονός ιστορικό, και αυτό από μόνο του αποτελεί είδηση. Μια παραδοσιακή ομάδα της παραλλαγής του 8Χ8, δοκιμάζει για πρώτη φορά αντοχές και δυνάμεις σε αυτό το νέο στυλ, και για το λόγο αυτό ο Λεωνίδας Καλογερόπουλος έχει επιστρατεύει πολλούς ποδοσφαιριστές από τους “αδελφοποιημένους” Campeones στο Athens League 8X8. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Πίτσιλος που θα υπερασπίζεται την εστία της, καθώς επίσης και οι Κουντουμάδης, Πατεράκης, Δημητριάδης και Μπερναλής.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 51η / 2 βαθμούς (7-9)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: –

ΑΝΙΚΗΤΟΣ FC

Το απερχόμενο Athens Cup, στο οποίο ο Ανίκητος Νέας Σμύρνης, ξεδίπλωσε πλήρως το ταλέντο και τις δυνατότητες του στην κορυφαία κατηγορία (έφτασε μέχρι τον ημιτελικό της Golden κατηγορίας στη Νότια Περιφέρεια), αποτελεί σαφέστατα οδηγό για μια νέα μεγάλη πορεία, αυτή τη φορά σε επίπεδο Athens League. Αθανασίου και Σαραντόπουλος μέσα σε ελάχιστους μήνες, έχουν δημιουργήσει ένα σύνολο πρωταθλητών (αποδείχθηκε άλλωστε και στα φιλικά προετοιμασίας), στο οποίο δεσπόζει η παρουσία των Νέζα και Λάζο. Μοναδική “τρύπα” στο άρμα τους, η θέση “1” στην οποία καλούνται σύντομα να καλύψουν το κενό του τραυματία Σακάτη, ο οποίος “λαβώθηκε” στο τελευταίο Pre-Season παιχνίδι.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 5η / 12 βαθμούς (33-18)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Α’ φάση Athens League Νότιας Περιφέρειας (2021)

ORANJIE FC

Ομάδα με πλούσιες δυνατότητες θεωρούνται οι Oranjie του Λάκη Κληματιανού που μέσα σε ελάχιστους μήνες, έχει δημιουργήσει κάτι αξιόλογο. Μια ομάδα “δεμένη” με σπουδαία ταλέντα όπως είναι οι: Αξής και Ρόντος, έχει περίσσιες δυνατότητες, και σίγουρα αν αποκτήσει ομοιογένεια, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Οι προβλέψεις σε μια καλή χρονιά την θέλουν στις τελευταίες θέσεις που οδηγούν στην Golden League, ενώ σε μια μέτρια, είναι δύσκολο να ξεγλιστρήσει από τη Silver.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 11η / 7 βαθμούς (23-34)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: –

LIVERCOOL

Η Livercool συστήθηκε στο ευρύ κοινό του Ελληνικού Μίνι-Ποδοσφαίρου στα Pre-Season παιχνίδια και η αλήθεια είναι ότι αποδείχθηκε ανώτερη των προσδοκιών. Ο Γιάννης Γιασιμάκης έχει δημιουργήσει ένα άκρως αξιόμαχο σύνολο, το οποίο διαθέτει ικανούς ποδοσφαιριστές σε κάθε γραμμή, που είναι ικανοί να προσφέρουν τα μέγιστα στο σύνολο. Η Silver League κλείνει πονηρά το μάτι στη “νεοφώτιστη” ομάδα, που αν δεν αυτοκτονήσει θα έχει την ευκαιρία να φτάσει πολύ ψηλά φέτος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 46η / 3 βαθμούς (7-8)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: –

LE COCO SPORTIF

Είναι μακράν η ομάδα με το πιο “ευφυέστατο” έμβλημα και τις πιο ακριβοθώρητες εμφανίσεις! Αυτή η τρέλα συνοεύει και τον αρχηγό της, Θοδωρή Μαζαράκη, ο οποίος έχει δημιουργήσει μια ομάδα που δύναμη της αποτελεί η δύναμη του συνόλου. όλοι οι ποδοσφαιριστές της έχουν θέση στο σχηματισμό της, με τους Ντεμίρη να οργανώνει συνήθως το παιχνίδι από πίσω, τον Γκέρι να δημιουργεί, και τον Τσώνη να αποτελεί την αιχμή του δόρατος της. Επειδή διαθέτει πολλά πρόσωπα στο έμψυχο δυναμικό της, η  απόδοση της εξαρτάται κάθε φορά από τον συνδυασμό τους! όσο οξύμωρο κι αν φαντάζει εν έτη 2021.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 23η / 6 βαθμούς (22-41)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: –

OLD FELLOWS

Ακόμα μια νεοφώτιστη ομάδα, που όμως αποτελεί το άλλο άκρο από την Le Coco Sportif. Εν αντιθέσει λοιπόν με το σουρεάλ στοιχείο της ομάδα τους Μαζαράκη, εκείνη του Νικόλα Μήλα είναι… ρεαλιστική μέχρι αηδίας! Κυριολεκτικά, μετράει με το σταγονόμετρο τα γκολ που δέχεται, και αυτό διότι πρώτο μέλημα της, είναι η αψεγάδιαστη αμυντική λειτουργία της, στην οποία έχει δώσει και τη μεγαλύτερη βαρύτητα, με κύριους εκφραστές τις τους Αγγελόπουλο (αρχηγός της), Γιάννινα, που αποτελεί και τον πιο έμπειρο παίκτη της, και φυσικά τον βιονικό κάτω από τα δοκάρια της, Μήλα. Στο Pre-Season Tournament, υπήρξε διάστημα 132′ στο οποίο ο τερματοφύλακας της δεν δέχθηκε γκολ (!), ενώ οι εντυπώσεις που άφησε είναι ιδιαίτερα θετικές. Η μεγάλη απορία που βασανίζει τους περισσότερους όμως, είναι το κατά πόσο θα αντέξει η “γρανιτένια” άμυνα της με αντιπάλους επιπέδου Golden League…

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 10η / 7 βαθμούς (13-13)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: –

ΝΙΚΑΙΑ FC

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της σκληρής δουλειάς και του ομαδικού έργου, είναι τα… αποκαλυπτήρια της Νίκαιας, μιας ομάδας που μπορεί να ανήκει κι εκείνη στη συνομοταξία των νεοφώτιστων, πλην όμως έχει σημαντική “λαϊκή” υποστήριξη από τους οπαδούς της και μεράκι για βελτίωση. Αυτό, τουλάχιστον στο αγωνιστικό κομμάτι επιβεβαιώθηκε με τη νίκη της στον αγώνα πρόβα-τζενεράλε κόντρα στους Teddy Beers (!) με 7-5, γη στιγμή μάλιστα που για ένα μήνα, αριθμούσε μόνο ήττες. Το γεγονός πάντως που σε κάθε αγώνα παρουσιαζόταν ολοένα και καλύτερη μάλλον θα πρέπει να προβληματίζει τους αντιπάλους της, και να χαροποιεί τον αρχηγό της, Ντομένικο Κούρτη!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 50η / 3 βαθμούς (12-29)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: –

COCA JUNIORS B’

Όπως γράφτηκε και πιο πάνω, στον Α’ Όμιλο της Βόρειας περιφέρειας, το βάρος της Coca Juniors του Γιάννη Γιαννικάκη έχει πέσει σε εκείνον τον όμιλο. Ωστόσο, αυτή η εμπειρία της ανάμεσα σε έναν εξίσου ανταγωνιστικό όμιλο, μόνο να την “σκληραγωγήσει” και να τη δυναμώσει μπορεί. Οπότε; Με έναν σμπάρο: Δυο τριγώνια!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: –

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: –

ΟΜΙΛΟΣ Β’

TEDDY BEERS

Στο Athens Cup, έφτασε μέχρι τον Golden τελικό της περιφέρειας της κόντρα στους San Antonio, και απέδειξε πως είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Ανήκει στις ομάδες με τα μικρότερα ρόστερ της κατηγορίας, κι αυτό διότι όλοι οι ποδοσφαιριστές της, αρχής γενομένης από τους αρχηγούς: Κούβαρη και Μπίτσα είναι ταχυδυναμικοί και τεχνίτες. Μεγάλο αστέρι της θεωρείτε ο Τσές, ενώ η αποκάλυψη προ μηνών ακούει στο όνομα Μάριος Τομπουλίδης. Με όλους αυτούς τους παίκτες στο οπλοστάσιο τους, οι Teddy Beers θεωρούνται το μεγάλο φαβορί του Β’ Ομίλου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 57η / 0 βαθμούς (8-11)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Α’ φάση Athens League Νότιας Περιφέρειας (2021)

ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ FC

Οι Κωστάκηδες των 2 πρώην Ελλήνων διεθνών: Δημήτρη Λεβέντη και Σωκράτη Ντούβλη, είναι ανέκαθεν πολύ ψηλά στις λίστες των φαβορί, παρά το γεγονός πως η ομάδα, ουσιαστικά βρίσκεται σε κατάσταση αναπροσαρμογής.  Αν ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, Δημήτρης Καραβίδας προστεθεί εκ νέου στο ρόστερ τους, τότε η δυναμική τους ανεβαίνει κατακόρυφα. Οι τελευταίες πινελιές, είναι οι Σιακαμπένης (αντί Ζαγγανά) κάτω από τα δοκάρια και Ζώης στην κορυφή της επίθεσης. Το “λαβωμένο” θερίο, -ύστερα κι από τον αποκλεισμό σοκ από το Athens Cup προ μηνών- επέστρεψε!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: –

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: –

BRONCOS FC

Το δουναί και λαβείν έδωσε και πήρε  για τους Broncos των Νιάρχο, Βαλσάμη και Δερμάτη, που δεν έκρυψαν ποτέ τον πόθο τους, που δεν είναι άλλως από τον να δούνε την ομάδα στα “σαλόνια” της Golden League. Τα πρώτα Pre-season παιχνίδια, δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντικά, ωστόσο προϊόντος του χρόνου οι “επιβήτορες” ανέβασαν την απόδοση τους και πλέον έχουν μπερδέψει άπαντες για τους στόχους και τις βλέψεις τους. Το επαγγελματικό προφίλ της ομάδας, οι υψηλές χορηγίες, καθώς επίσης και η λαϊκή υποστήριξη που έχουν μόνο θετικά μπορούν να επιδράσουν στην ψυχολογία τους κατά τη φετινή σεζόν.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 31η / 4 βαθμούς (10-16)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Α’ φάση Athens League Νότιας Περιφέρειας (2021)

PALTEIRAS FC

Παρά τις ελπίδες που γέμισαν τον κόσμο τους, ύστερα από τις πολύ καλές εμφανίσεις τους στο Athens Cup, αλλά και την πρόκριση τους στη Golden κατηγορία, η φετινή αργοπορία στον αγωνιστικό σχεδιασμό τους, ίσως αποδειχθεί ζημιογόνος. Κυριαζής και Παπαδόπουλος θα στηριχθούν σε πολλούς παίκτες του περσινού ρόστερ τους, ωστόσο ο έντονος προβληματισμός τους εντοπίζεται στη θέση “1”, αφού Μπαντουράκης (έλυσε το συμβόλαιο του) και Κατσιανός (ταλαιπωρείτε από τραυματισμούς) δύσκολα θα στελεχώσουν την ομάδα. Πλέον δεν υπάρχει πολύς διαθέσιμος χρόνος για πειράματα και ο χρόνος πιέζει τους Palteiras.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 56η / 0 βαθμούς (0-2)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Α’ φάση Athens League Νότιας Περιφέρειας (2021)

LIONS FC

Με το πέρασμα των χρόνων οι Lions βρίσκουν επιτέλους τη συνταγή της επιτυχίας, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο απερχόμενο Athens Cup να προκριθούν για πρώτη φορά στην Golden κατηγορία! Μαντούβαλος, Καστίγιο, Γιωργάλης και Πετράτος συνθέτουν μια από τις πιο επιτυχημένες γραμμής κρούσης της διοργάνωσης, ενώ ανέκαθεν η θέση “1” είναι καπαρωμένη από αξιόλογους γκολκίπερ όπως ο Βασίλης Παπαδάκης. Η αλήθεια είναι, πως από στα φετινά “λιοντάρια” δύσκολα κάποιος εντοπίζει ψεγάδι, το οποίο θα τους στερήσει τη συμμετοχή από την Golden League!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 21η / 6 βαθμούς (16-14)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Συμμετοχή στην Silver League Νότιας Περιφέρειας (2019)

INTERNATIONAL EAGLES

Απόντος του αρχηγού, Ζακάρια, Ελ Γκοτμπί, η ομάδα απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο Pre-Season Tournament, έχοντας για μεγάλο όπλο της, το “physical game” αλλά και το ταλέντο του Γουαλίντ (αποκαλείτε ως Σαλαχ των φτωχών), Άνι και Αμίν Μπουλά. Στόχος της, αποτελεί η Golden League, ωστόσο ο μεγάλος ανταγωνισμός του ομίλου ενδέχεται να της χαλάσει τα σχέδια.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 30η / 4 βαθμούς (10-11)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Συμμετοχή στην Golden League Νότιας Περιφέρειας (2020)

ΠΑΡΑΛΥΤΟΙ FC

Έπειτα από πολλά χρόνια, αρχηγός των Παράλυτων δε θα είναι ο εμβληματικός Βασίλης Ψωμόγιαννης (κράτησε τιμητικά τον τίτλο του Β’ αρχηγού), αλλά ο Γιάννης Ριζογιάννης, ο οποίος έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της διαδοχής τους, σε μια εποχή που η ομάδα αναζητάει έναν νέο ηγέτη να την τραβήξει από το χέρι. Με αργά βήματα, δομείτε το ρόστερ της νέας σεζόν, ωστόσο αρνητικό γεγονός στην προετοιμασία των Παράλυτων είναι πως άργησαν να εκκινήσουν τους φιλικούς αγώνες στους οποίους έδειξαν ότι χρειάζονται δουλεία. Ρεαλιστικός στόχος της ομάδας, αποτελεί η πρόκριση της στη Silver League.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 55η / 0 βαθμούς (1-3)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Συμμετοχή στην Golden League Νότιας Περιφέρειας (2019)

ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΙ

Όπως ακριβώς οι Παράλυτοι, έτσι και οι Ταυρομάχοι του Στάθη Ξυριδάκη, έχουν μείνει πολύ πίσω στην προετοιμασία για τη φετινή περίοδο. Ομάδα “άγνωστη” στους περισσότερους που τελευταία εικόνα της, είχαμε από την βαριά ήττα που υπέστη στον τελικό της Bronze κατηγορίας της Νότιας Περιφέρειας στο Athens Cup από τη Spartak, δύσκολα μπορεί να πείσει, ότι δίχως προετοιμασία μπορεί να κοιτάζει πολύ ψηλά. Βέβαια, οι Ταυρομάχοι, τόσα χρόνια, έχουν τον τρόπο τους.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: –

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Συμμετοχή στην Silver League Νότιας Περιφέρειας (2020)

CATHRAGE EAGLES

Της αξίζει δικαιωματικά ο τίτλος της ομάδας-έκπληξη της Νότιας Περιφέρειας στο Pre-Season Tournament, κι αυτό γιατί όχι απλά σημείωσε το απόλυτο νικών στους αγώνες της στη διοργάνωση (!), αλλά παράλληλα έδειξε πολύ συμπαγής και πολύ σίγουρη στα πατήματα της στον αγωνιστικό χώρο. Με αρχή, μέση και τέλος, η ομάδα του Ατέφ Ζεμπρί είναι άρτια δομημένη, και ικανή να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση που θα της παρουσιαστεί. Όπως και οι έτεροι Βορειο-Αφρικανοί, οι International Eagles, έτσι και οι Cathrage, έχουν για μεγάλο “όπλο” τους, το “Physical Game”.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 6η / 12 βαθμούς (21-10)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: Α’ φάση Athens League Νότιας Περιφέρειας (2021)

ΦΟΝΙΑΔΕΣ FC

Πολύ θετικά δείγματα συνοδεύουν την ομάδα του Γιάννη Λυτρίβη στο Pre-Season Tournament. Οι Φονιάδες, ήταν μέσα σε όλα τα παιχνίδια τους, αριθμώντας 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, και έδειξαν ότι επ’ ουδενί δε θα αποτελέσουν το “αλατοπίπερο” ενός ομολογουμένως πολύ απαιτητικού ομίλου. Οι προβλέψεις είναι πολύ συγκεχυμένες, αλλά το συμπέρασμα είναι πως μια εκ των Golden ή Silver κατηγορία θα αποτελέσει το σπίτι τους μετά τον Δεκέμβριο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PRE-SEASON TOURNAMENT ATHENS: 27η / 4 βαθμούς (10-8)

ATHENS LEAGUE – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ: –