Η διακοπή του Athens League 6X6, εκτός από γενική δυσαρέσκεια και στενοχώρια σε όλο το κοινό του Μίνι-Ποδοσφαίρου, μεταξύ άλλων, “κόβει” το φρενήρη ρυθμό δύο νέων εντυπωσιακών συλλόγων οι οποίοι είναι οι μοναδικοί αριθμούν το απόλυτο νικών σε 4 παιχνίδια και αυτόματα χρίζονται ως τα νέα μεγάλα φαβορί που αφενός θα “χτυπήσουν” παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου και αφετέρου θα διεκδικήσουν με αξιώσεις μέχρι το φινάλε το βαρύτιμο τρόπαιο! Πρόκειται για τη Δύναμη Κορυδαλλού και τους Flamingos FC από τον Α’ Όμιλο του Ρέντη (Νότια Περιφέρεια) και της Κηφισιάς (Βόρεια Περιφέρεια) αντίστοιχα!

 

Η Δύναμη Κορυδαλλού, έχει αφήσει άκρως θετικές αγωνιστικές εντυπώσεις στον Όμιλο του “θανάτου” στον Eleonas Football Club του Ρέντη, εκεί όπου μαζί με την πρωταθλήτρια της Golden League, San Antonio, και την αντίστοιχη της Silver League, Tifosi FC, συνθέτουν μια πανισχυρή τριάδα η οποία ερίζει για την 1η προνομιούχο θέση στον όμιλο.

Η ομάδα του Παναγιώτη Νικολάου έχει ήδη πάρει κεφάλι στον όμιλο, με +4 βαθμούς από τους δεύτερους “Πειρατές”, αριθμώντας όπως προαναφέρθηκε το απόλυτο νικών, ωστόσο το μεγάλο επίτευγμα της συνοψίζεται στη νίκη με μέταλλο πρωταθλητή που έκανε απέναντι στη San Antonio τη 2η αγωνιστική με το εντυπωσιακό 14-10! Επιπλέον, έχει ρίξει στο “καναβάτσο”: Vox Club, Ταυρομάχους και Ανίκητο FC, ενώ περίμενε πως και πως το ντέρμπι κορυφής με τους Tifosi FC, το οποίο όμως δε διεξήχθη ποτέ λόγω 3 κρουσμάτων Κορονοϊου στο στρατόπεδο της ομάδας, παραμονή του αγώνα.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Μάριο Μ. με 11 γκολ, ενώ διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 53 γκολ, με την αντίπαλο της και πρωταθλήτρια San Antonio (62 γκολ) να κρατάει τα σκήπτρα στην εν λόγω στατιστική κατηγορία.

Αναφορικά με τους Flamingos: Από τα πρώτα δείγματα γραφής τους κιόλας στο Pre-Season Tournament, είχαν αφήσει άκρως θετικές εντυπώσεις, και μόνο από το γεγονός ότι μεταξύ άλλων είχαν επικρατήσει σε βάρος των πρώην πρωταθλητριών: Amigos FC και Magufana.

Η αλήθεια είναι ότι με εξαίρεση τον αγώνα με το Theatraki FC τη 2η αγωνιστική, ο οποίος μπορεί να θεωρηθεί κομβικός και κρίθηκε υπέρ τους στο φινάλε (παρά το τελικό 9-6), η ομάδα του Νίκου Ρηγόπουλου και Κώστα Δρόση δεν έχει δώσει άλλο τόσο δυνατό παιχνίδι.

J.P. FC, Kourayo Vallecano και Kryoner Madri, εύκολα ή δύσκολα έπεσαν στο καναβάτσο και σίγουρα, άπαντες στο στρατόπεδο τους αναμένουν με ιδιαίτερη προσμονή την αναμέτρηση που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κρίνει την 1η προνομιούχο θέση που οδηγεί στην Golden League της Βόρειας Περιφέρειας (Kifisia Soccer Club) και αυτή δεν είναι άλλη από το ντέρμπι με τη Magufana του Γιάννη Λίτση.

Πρώτος σκόρερ (8 τέρματα) και MVP της ομάδας είναι το μεγάλο ανερχόμενο αστέρι της: Κώστας Δρόσης, ενώ σε κάθε περίπτωση η μεταγραφή του Έλληνα διεθνή, Νίκου Στάμου, ανεβάζει ακόμα περισσότερο το πρεστίζ και της προσδοκίες της ομάδας ως προς την απαιτητική συνέπεια.

Τέλος, σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχουν άλλες 4 ομάδες που μετρούν απόλυτο νικών, ωστόσο λόγω της διακοπής δεν αριθμούν 4/4 αλλά 3/3 και αυτές είναι οι: Magufana (Βόρεια Περιφέρεια – Α’ Όμιλος), Amigos FC (Βόρεια Περιφέρεια – Γ’ Όμιλος, Original (Βόρεια Περιφέρεια – Γ’ Όμιλος) και Πουρωκτόνοι FC (Κεντρική Περιφέρεια – Β’ Όμιλος), με τους τελευταίους να αποτελούν μια πραγματική έκπληξη για το θεσμό!