Μεγάλο πλήγμα και σοκ αποτελεί η είδηση του σοβαρού τραυματισμού ενός εκ των αρχισκόρερ της διοργάνωσης και του Ηπειρώτικου FC (22 γκολ), Δημήτρη Παλαβού, ο οποίος υπεβλήθη σε ιατρικές εξετάσεις και λόγω προβλήματος στους κοιλιακούς θα απουσιάσει για τουλάχιστον 5 μήνες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gipedaki.gr, ο νεαρός επιθετικός, που μαζί με τους Φώτη Τσουτσάνη και Άλεξ Γαβαλά, τραβούν όλο το επιθετικό βάρος τους Ηπειρώτικου στις πλάτες τους, αισθανόταν καιρό ενοχλήσεις στις κοιλιακή χώρα, μόλις την περασμένη εβδομάδα υπεβλήθη σε εξετάσεις και οι γιατροί τον προειδοποίησαν πως αν συνεχίσει να αγωνίζεται σε εβδομαδιαία βάση ενδέχεται να… κόψει τους κοιλιακούς του! Αυτή ήταν άλλωστε και η αιτία που στην αναμέτρηση με το Menidi City, δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό παρότι βρισκόταν κανονικά στον πάγκο της ομάδας!

Μάλιστα οι γιατροί των προειδοποίησαν πως αν συνεχίσει να αγωνίζεται ενδεχομένως το πρόβλημα να επεκταθεί και στους προσαγωγούς δημιουργώντας του πρόβλημα όχι απλά στην καριέρα του αλλά και την ίδια του την καθημερινότητα. Πλέον, ο ίδιος αναμένεται να ακολουθήσει εντατική θεραπεία, απέχοντας παράλληλα από την αγωνιστική δράση για περίπου 4-5 μήνες (στα εναπομείναντα παιχνίδια της Α’ φάσης αλλά και σε ολόκληρο τον γύρο της Golden League της Κηφισιάς), με τους ανθρώπους της ομάδας πάντως να αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο συμμετοχή του στα play-off τον Μάρτιο (ο ίδιος έχει ήδη πιάσει το όριο των 5 συμμετοχών).

Τέλος, η ομάδα αναζητεί ήδη τον αντικαταστάτη του στη γραμμή κρούσης, κι ευελπιστεί να τον βρει μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου…