Το “χρίσμα” του νέου αρχηγού των Παράλυτων από τον εμβληματικό Βασίλη Ψωμόγιαννη, πήρε ύστερα από ψηφοφορία-θρίλερ ο Γιάννης Ριζογιάννης, ο οποίος εφεξής θα είναι ο νέος “captain” της ομάδας στο Athens League 6X6 της νέας περιόδου.

Ο Αγρινιώτης άσος, κέρδισε στο… νήμα και ύστερα από μεγάλη ανατροπή των μελών της ομάδας την αρχηγία, σε έναν άτυπο συναγωνισμό με τον συμπαίκτη του, Αλέξανδρο Γιαννακόπουλο με 7 έναντι 6 ψήφων και πλέον καλείτε να αναλάβει μια σπουδαία παρακαταθήκη, την οποία και κουβαλάει από την εποχή του Βασίλη Ψωμόγιαννη, όπου οι Παράλυτοι καθιερώθηκαν στην Μίνι-Ποδοσφαιρική “ελίτ” των  Αθηνών.

Όσο για τον Ψωμόγιαννη: Εκείνος θα κατευθύνει τους Παράλυτους στο Athens League 8X8, και για το λόγο αυτό, κήρυξε αυτές τις εσωτερικές εκλογές, ούτως ώστε να αφήσει εξ ολοκλήρου στον διάδοχο του την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, από την οποία ναι μεν μπορεί να απουσιάζει, ωστόσο τιμής ένεκεν, διατηρεί ακόμα τη θέση τους ως αρχηγός υπ’ αριθμόν “2” της ομάδας και -φυσικά- ποδοσφαιριστής. Ο Γιαννακόπουλος είναι ο 3ος αρχηγός των Παράλυτων για την περίοδο 2021-22.