Μπορεί από την επόμενη εβδομάδα να εκκινεί η Β’ φάση, του κορυφαίου πρωταθλήματος της Αθήνας, Athens League 6×6, κοινώς εκείνη των κατηγοριών (Golden, Silver & Bronze League 6×6), ωστόσο οι διοικούντες της διοργανώτρια αρχής, έχουν ήδη αποφασίσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής: των Play-Off Περιφερειών, (Προημιτελικούς, ημιτελικούς και τελικούς), των μπαράζ και φυσικά του Final Four Athens, το οποίο έχει ανακοινωθεί από τον περασμένο Αύγουστο ότι θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 13 Ιουνίου!

 

Πιο συγκεκριμένα, η οργανωτική επιτροπή που καθόρισε το φετινό χρονοδιάγραμμα των αγώνων, απεφάνθη πως η Β’ φάση θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 27 Μαρτίου, γεγονός που σημαίνει πως σε αυτούς τους δυόμιση μήνες θα πρέπει να καθοριστούν οι θέσεις στο πρωτάθλημα των κατηγοριών από τις οποίες θα προκύψουν τα “ζευγαρώματα” στα Play Off, είτε στην προημιτελική φάση (“8”) σε Βόρεια (Κηφισιά) και Νότια Περιφέρεια (Ταύρος), Golden & Silver League, είτε στην ημιτελική φάση (“4”) στην Κεντρική Περιφέρεια, Golden & Silver League (Παπάγου) και την Bronze League της Κηφισιάς.

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν το πρώτο νοκ-άουτ παιχνίδι των Play Off θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου έως  και τη Μ. Τετάρτη 15 Απριλίου, καθώς μετά ξεκινάει η διακοπή των Πασχαλινών εορτών οι οποίες ολοκληρώνονται την Κυριακή 26 του ίδιου μήνα!

Αναλυτικά:

Δευτέρα 30/3Μ. Τετάρτη 15/4

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

“8” GOLDEN LEAGUE ΚΗΦΙΣΙΑ

“8” SILVER LEAGUE ΚΗΦΙΣΙΑ

“8” GOLDEN LEAGUE ΤΑΥΡΟΣ

“8” SILVER LEAGUE ΤΑΥΡΟΣ

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

“4” GOLDEN LEAGUE ΠΑΠΑΓΟΥ

“4” SILVER LEAGUE ΠΑΠΑΓΟΥ

“4” BRONZE LEAGUE ΚΗΦΙΣΙΑ

Η επόμενη φάση και πιο συγκεκριμένα τα εναπομείναντα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης των Play Off σε Βόρεια και Νότια Περιφέρεια εκκινούν την Δευτέρα 27 Απριλίου και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 15 Μαΐου

Αναλυτικά:

Δευτέρα 27/4Παρασκευή 15/5

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

“4” GOLDEN LEAGUE ΚΗΦΙΣΙΑ

“4” SILVER LEAGUE ΚΗΦΙΣΙΑ

“4” GOLDEN LEAGUE ΤΑΥΡΟΣ

“4” SILVER LEAGUE ΤΑΥΡΟΣ

Οι τελικοί όλων των περιφερειών των Play Off προβλέπεται να διεξαχθούν όπως και πέρυσι την ίδια εβδομάδα από τη Δευτέρα 18/5 έως την Παρασκευή 20/5 με τους αγώνες Golden, Silver & Bronze League ανά περιφέρεια να διεξάγονται την ίδια ημέρα για προγραμματιστικούς, λειτουργικούς και οργανωτικούς λόγους!

Αναλυτικά:

Δευτέρα 18/5Παρασκευή 22/5

ΤΕΛΙΚΟΣ

“GOLDEN LEAGUE ΚΗΦΙΣΙΑ

SILVER LEAGUE ΚΗΦΙΣΙΑ

BRONZE LEAGUE ΚΗΦΙΣΙΑ

GOLDEN LEAGUE ΤΑΥΡΟΣ

SILVER LEAGUE ΤΑΥΡΟΣ

GOLDEN LEAGUE ΠΑΠΑΓΟΥ

 SILVER LEAGUE ΠΑΠΑΓΟΥ

Τα μπαράζ σε Golden & Silver League, τα οποία θα αποτελούνται από τους φιναλίστ των περιφερειών προβλέπεται να διεξαχθούν από τη Δευτέρα 25 Μαΐου έως τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, ημέρα που θα σηματοδοτήσει την έναρξή του Summer Cup Athens! Κάθε ομάδα, πρέπει να δώσει 2 παιχνίδια με τους αντιπάλους της, 1 εντός κι 1 εκτός έδρας.

Τέλος, το Final Four Athens έχει καθοριστεί για το Σάββατο 13 Ιουνίου, σε μια ημέρα που θα διεξαχθούν τόσο τα ημιτελικά όσο και οι τελικοί των Golden & Silver League όπως και πέρυσι.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επισημανθεί πως φέτος, από τη διαδικασία των Play Off, προκρίνεται η ομάδα που θα σημειώσει πρώτη 2 νίκες (δεν υπάρχει ενδεχόμενο ισοπαλίας σε αγώνα), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα οι νοκ-άουτ αγώνες της Νότιας Περιφέρειας (Ταύρος) θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Κεντρικής ύστερα από ομόφωνο αίτημα των ομάδα στην συγκέντρωση των διοργανωτών του Athens League 6×6 με τους αρχηγούς των ομάδων στη σύνοδο κορυφής του Νοεμβρίου.