Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο και συνάμα ασύλληπτο ρεκόρ, το οποίο είναι πολύ πιθανόν να μη σπάσει και ποτέ! Παράλυτοι FC και Α.Ο. Σαμπούκας συνέθεσαν το πιο σύνηθες ζευγάρι του Athens League 6X6, αφού συναντήθηκαν ούτε λίγο ούτε πολύ 5 φορές μέσα στη σεζόν 2018-2019!

Όλα αυτά συνέβησαν στην περιφέρεια του Ρέντη, όπου η διαρρύθμιση του Α’ γύρου προέβλεπε 3 αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων του Β’ ομίλου, ενώ στον Β’ (Golden League 6×6) είναι η μοναδική περιφέρεια που προβλέπει διπλές αναμετρήσεις για τις ομάδες της!

Βασίλης Ψωμογιάννης και Τάσος Μανούσος ως αρχηγοί των 2 ομάδων έχουν… βαρεθεί να ανταλλάσσουν λάβαρα από τον Νοέμβρη κι εντεύθεν, αφού αν αναλογιστεί κανείς τη στατιστική απεικόνιση αυτού του γεγονότος, απλούστατα σημαίνει πως τα 5 παιχνίδια από τα 19 της κανονικής διάρκειας (Α & Β Φάση) αμφότερες τα έπαιξαν μαζί, κοινώς το 1/4 ματς, σε μια καθιερωμένη συνάντηση ανά μήνα!

Ποια όμως εκ των 2 έχει το πάνω χέρι στις μεταξύ τους συναντήσεις; Δείτε παρακάτω αναλυτικά:

 

Α ΦΑΣΗ: ΠΑΡΑΛΥΤΟΙ FC – ΑΟ ΣΑΜΠΟΥΚΑΣ 4-2 (2/11/2018) – MVP: ΡΩΜΑΝΑΣ

A ΦΑΣΗ: ΠΑΡΑΛΥΤΟΙ FC – ΑΟ ΣΑΜΠΟΥΚΑΣ 8-2 (7/12/2018) – MVP: ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Α ΦΑΣΗ: ΠΑΡΑΛΥΤΟΙ FC – ΑΟ ΣΑΜΠΟΥΚΑΣ 3-7 (18/1/2019) – MVP: ΜΑΝΟΥΣΟΣ Τ.

GOLDEN LEAGUE: ΠΑΡΑΛΥΤΟΙ FC – ΑΟ ΣΑΜΠΟΥΚΑΣ 3-6 (1/2/2019) – MVP: ΚΟΥΡΑΚΟΣ

GOLDEN LEAGUE: ΠΑΡΑΛΥΤΟΙ FC – ΑΟ ΣΑΜΠΟΥΚΑΣ 6-2 (13/3/2019) – MVP: ΨΩΜΟΓΙΑΝΝΗΣ Β.

 

Τέλος, το αξιοσημείωτο γεγονός, είναι πως αμφότερες είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν αντιμέτωπες και στα… Play Off της Golden League 6X6 του Ρέντη, ωστόσο λόγω της “φειδωλής’ συγκομιδής βαθμών κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο. Εάν πάντως συνέβαινε κάτι τέτοιο και αναμετριόταν σε ακόμα 2 παιχνίδια, πλέον θα μιλάγαμε για ένα αδιάσειστο ρεκόρ 7 αγώνων, το οποίο θα φάνταζε αδύνατο να καταρριφθεί!