Οι κόποι μιας ολόκληρης σεζόν “παίζονται” μέσα σε 10 ημέρες για τις 8 κατά τεκμήριο κορυφαίες ομάδες του Athens League 6×6 της περιφέρειας του Ρέντη σε Golden & Silver League 6×6 και το Gipedaki.gr παρουσιάζει τα τελικά ρόστερ όλων των μονομάχων:

Με μια στατιστική ματιά: το μεγαλύτερο ροστέρ του πρωταθλήματος διαθέτουν οι: Μικτή Κόσμου (Golden League) και LGC FC (Silver League) με συνολικά 13 ποδοσφαιριστές και 12 ποδοσφαιριστές αντίστοιχα να αριθμούν τουλάχιστον 5 συμμετοχές (παρόλο που στην παρούσα φάση δεν υπολογίζονται όλοι), την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων που συμμετέχουν στα play off (5/8), απαρτίζονται από 10μελές ρόστερ! Εξαίρεση οι Tifosi FC του Γιώργου Στιβακτά που είναι η μοναδική ομάδα που αποτελείτε από 11 ποδοσφαιριστές.

Αναφορικά με τα πρόσωπα, ρεκορντμαν συμμετοχών στο πρωτάθλημα είναι ο άσος της Μικτής Κόσμου, Βλάντι Καϊσιδης  με 21 παρουσίες, ενώ οι Σταυρακάκης και Γιάννινας των Γυπαετών, ακολουθούν κατά πόδας με 19! Μάλιστα οι 2 πρώτοι, είναι και τα 2 μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του βραβείου MVP της χρονιάς στο Athens League 6×6, αριθμώντας μέχρι στιγμής από 9 φύλλα αγώνος, γεγονός που τους κατατάσσει στην 1η θέση της λίστας ολόκληρου του πρωταθλήματος!

Αναφορικά με τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος αυτές είναι οι Γυπαετοί, και Ramrod II αφού συνολικά 7 ποδοσφαιριστές τους αριθμούν πάνω από 10 συμμετοχές! Το γεγονός, οτι τερμάτισαν στις 2 πρώτες θέσεις της Golden League 6×6 στην κανονική διάρκεια, μόνο τυχαίο δεν θεωρείται και αν μη τι άλλο, φανερώνει πως η συνοχή στις τάξεις των 2 αυτών ομάδων βρίσκεται σε δυσθεώρητα επίπεδα!

Τέλος, η ομάδα που χρησιμοποίησε τους περισσότερους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια των 2 πρώτων φάσεων του Athens League 6×6 στο Ρέντη είναι η Μικτή Κόσμου και μάλιστα με διαφορά από την 2η της περιφέρειας, αλλά και ολόκληρου του Athens League 6×6! Περί τους… 40 ποδοσφαιριστές (38 για την ακρίβεια) παρέλασαν από τον Οκτώβριο μέχρι η ομάδα του Βλάντι Καϊσιδη να βρει την απαραίτητη χημεία για να έχει μεγάλες πιθανότητες για κάτι θετικό στα play off. Φυσικά μόλις το 1/3 έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην τελική φάση με βάση των συμμετοχών.

Την ίδια ώρα, η ομάδα που χρησιμοποίησε τους λιγότερους ποδοσφαιριστές, μόλις 13 στο σύνολό σε μια γεμάτη ποδοσφαιρική σεζόν ήταν η Loca Estrada! Γυπαετοί, Ramrod II και Μάχιμοι χρησιμοποίησαν μόλις 14 στο σύνολο, κάτι που σημαίνει πως αν μη τι άλλο, οι μισές ομάδες της νοκ-άουτ φάσης του Ρέντη έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό τους εξ αρχής, ενώ παράλληλα η ομοιογένεια τους βρίσκεται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα!

Δείτε αναλυτικά τα ρόστερ ΟΛΩΝ των ομάδων του Athens League 6×6 της περιφέρειας του Ρέντη, έτσι όπως προκύπτουν με βάση των κανονισμό των 5 συμμετοχών της διοργανώτριας αρχής. Υπενθυμίζεται πως πριν από την έναρξη κάθε αγώνα νοκ-άουτ είναι απαραίτητη η χρήση της Α.Τ. (ή κάποιου αντίστοιχου επίσημου εγγράφου το οποίο πιστοποιεί τα στοιχεία κάθε ποδοσφαιριστή) απ’ όλες τις ομάδες ούτως ώστε να διεξαχθεί ομαλά η κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Η γραμματεία του γηπέδου είναι υποχρεωμένη να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ταυτοποίησης πριν από την έναρξη του ματς, ούτως ώστε να μην υπάρξει καμία απόπειρα πλαστοπροσωπείας. Σε καμία ομάδα δεν επιτρέπετε συμμετοχή… τρίτου προσώπου παρά μόνο ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ αναγράφονται παρακάτω στις λίστες, και οι οποίοι είναι ορατοί προς ΟΛΕΣ τις ομάδες του Athens League 6×6! Αναλυτικά ο εν λόγω κανονισμός:

Αρθρό Β, παρ7γ: Σε περίπτωση παράβασης των κανονισμών με πλαστοπροσωπία, πριν από το παιχνίδι, ο ποδοσφαιριστής και ο αρχηγός της ομάδας θα αποβάλλονται, ενώ σε περίπτωση παράβασης των κανονισμών με πλαστοπροσωπία που διαπιστωθεί μετά την λήξη της αναμέτρησης η ομάδα θα χάνει το ματς στα χαρτιά ενώ ο παραβάτης παίκτης θα τιμωρείτε με αποβολή!

 

GOLDEN LEAGUE 6X6 – ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΓΥΠΑΕΤΟΙ

ΓΙΑΝΝΙΝΑΣ Ν. 19

ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ Μ. 19

ΜΗΛΑΣ Ν. 18

ΣΙΜΟΝΙΑΝ Λ. 17

ΠΑΣΧΑΛΗΣ Δ. 15

ΝΙΚΑ Χ. 12

ΝΤΙΝΕ Α. 10

ΜΠΙΝΑΣ Γ. 7

ΣΕΪΤΙ Ε. 5

ΠΕΚΙΑΣ 5

RAMROD II

ΧΑΡΑΤΣΑΡΗΣ Φ. 15

ΣΥΜΨΥΡΗΣ Σ. 12

ΜΑΚΡΗΣ Φ. 13

ΣΚΡΕΤΑΣ Γ. 13

ΚΑΦΕΤΖΑΚΗΣ Γ. 11

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ Γ. 10

ΚΑΛΛΙΓΑΣ Γ. 10

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Ζ. 8

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ. 7

ΒΛΑΝΤΙΚ Α. 5

TIFOSI FC

ΚΑΤΡΗΣ 10

ΣΤΙΒΑΚΤΑΣ Γ. 9

ΓΚΟΥΒΑΣ 9

ΚΟΥΡΟΥΣΙΑΣ 8

ΚΑΝΔΗΡΑΚΗΣ Λ. 8

ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ 7

ΛΑΛΙΖΑΣ Ι. 7

ΜΠΑΡΚΑΣ 7

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 5

ΜΑΝΙΑΣ 5

ΠΟΛΛΑΛΗΣ Σ. 5

ΜΙΚΤΗ ΚΟΣΜΟΥ

ΚΑΪΣΙΔΗΣ Β. 21

ΛΟΥΜΙΩΤΗΣ Φ. 12

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 11

ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ Λ. 11

ΤΖΑΝΑΡΙ Ε. 8

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Σ. 8

ΑΛΕΥΡΙΑΔΗΣ 8

ΡΕΠΑΝΙΔΗΣ 7

ΑΪΔΟΝΗΣ 7

ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ 5

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Λ. 5

ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 5

ΚΟΥΙΜΤΣΙΔΗΣ 5

 

SILVER LEAGUE 6X6 – ΧΑΛΑΝΔΡΙ

LGC FC

ΛΑΛΙΖΑΣ Ι. 15

ΒΑΒΒΑΣ Β. 14

ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Χ. 12

ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Ν. 9

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Π. 7

ΣΤΙΒΑΚΤΑΣ Γ. 7

ΚΑΝΔΗΡΑΚΗΣ Λ. 6

ΠΕΡΙΦΑΝΗΣ Φ. 6

ΛΑΒΔΑΣ Φ. 5

ΘΕΟΔΩΡΟΥ Ν. 5

ΛΑΛΙΖΑΣ Α. 5

ΠΟΛΛΑΛΗΣ Σ. 5

ΜΑΧΙΜΟΙ FC

ΑΓΕΛΕ Ε. 13

ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ Α. 13

ΜΑΤΣΑΚΑΣ Β. 11

ΤΣΙΑΜΑΚΗΣ Δ. 7

ΤΣΟΜΠΟ Π. 7

ΚΝΕΖΕΒΙΤΣ Γ. 5

ΝΤΕ ΣΟΟΥΖΑ 5

ΜΙΚΡΩΝΗΣ 5

ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 5

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ 5

LOCA ESTRADA

ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ Θ. Ι. 16

ΤΑΤΣΙΟΣ 15

ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ 14

ΚΟΛΠΟΔΙΝΟΣ 10

ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ Π. 10

ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ Κ. 10

ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ Θ. Β. 8

ΧΑΣΑΠΟΓΛΟΥ 11

ΓΚΙΒΙΣΗΣ 5

ΛΙΓΚΩΝΗΣ 5

VOX CLUB

ΓΙΑΝΝΕΑΣ Τ. 16

ΓΙΑΝΝΕΑΣ Δ. 14

ΜΑΥΡΟΦΡΥΔΗΣ Α. 14

ΔΟΥΔΕΣΗΣ Τ. 10

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Θ. 9

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Σ. 8

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Α. 6

ΦΡΕΖΑΔΟΣ Α. 5

ΚΥΡΓΙΑΣ Τ. 5

ΠΡΕΛΑ Α. 5