Η διοργανώτρια αρχή του Gipedaki.gr πραγματοποίησε διεξοδικό έλεγχο στα 3 γήπεδα του λεκανοπεδίου, που θα διεξαχθεί το κορυφαίο πρωτάθλημα της Αθήνας, Athens League 6X6 και διαπίστωσε πως όλα είναι σε κατάσταση που να επιτρέπουν αγώνες υψηλού επιπέδου, μερικές μόνο εβδομάδες πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων!

Η καλοκαιρινή ραστώνη πέρασε, και η τριμελής ομάδα κρούσης του Gipedaki.gr έκανε τους τελευταίους ελέγχους καταλληλότητας των 3 γηπέδων: Kifissia Soccer Club (Κηφισιά), Renti Soccer Club (Ρέντη) και Soccer Accademy (Χαλάνδρι), δίνοντας το πράσινο φως αναφορικά με τη διεξαγωγή του Pre-Season Tournament 6Χ6, το οποίο λαμβάνει χώρα από αύριο Τετάρτη (5/9) και μέχρι τις 5/10, σε όλα τα παραπάνω γήπεδα!

Αναλυτικά το πόρισμα των διοργανωτών περί καταλληλότητας:

 

 

KIFISIA SOCCER CLUB (ΚΗΦΙΣΙΑ) 

Μετά την αποκατάσταση του χλοοτάπητα τον περασμένο Μάρτιο, το πλάνο προβλέπει αλλαγή στο φωτισμό, τα δίχτυα και τις κερκίδες του γηπέδου, η οποία και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 15/9. Επιπλέον, ο τάπητας θα συντηρηθεί εκ νέου. Αυτή τη στιγμή το γήπεδο βρίσκεται σε πολύ ικανοποιητική κατάσταση ούτως ώστε να φιλοξενήσει αγώνες υψηλού επιπέδου, ωστόσο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου ο βαθμός πληρότητας του μπορεί να πιάσει ακόμα και το μάξιμουμ!

ΒΑΘΜΟΣ: 8.5/10 

 

 

 

CHALANDRI SOCCER ACCADEMY (ΧΑΛΑΝΔΡΙ)

Παρόλο που εδώ και 4 χρόνια ο χλοοτάπητας είναι ίδιος, το τερέν παραμένει σε καλή κατάσταση με ιδανικές διαστάσεις (μεγάλο πλάτος και πολλούς χώρους) για να φιλοξενήσει αγώνα 6Χ6. Σε συνδυασμό με τον περιβάλλοντα χώρο, οι ποδοσφαιρικές συνθήκες που δημιουργούνται είναι ιδανικές!

ΒΑΘΜΟΣ: 8/10 

 

 

 

RENTI SOCCER CLUB (ΡΕΝΤΗ)

Ένας αμιγώς ποδοσφαιρικός χώρος, με 3 διαθέσιμα γήπεδα 6Χ6, με αίθουσα αναμονής που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις των περιστάσεων  και άριστη φιλοξενία από τους υπεύθυνους του γηπέδου.

ΒΑΘΜΟΣ: 8/10