Το νέο “σπίτι” της κεντρικής περιφέρειας του Athens League 6X6 είναι πλέον το “Αθλητικό Κέντρο Σαργκάνη” στο Γουδί!

Ύστερα από πολυήμερη εξέταση των προτάσεων των όμορων αθλητικών εγκαταστάσεων (Χαλάνδρι, Παπάγου, Αγία Παρασκευή κλπ) αναφορικά με την ανάθεση της κορυφαίας διοργάνωσης της Αττικής για τη σεζόν 2020-21, η διοργανώτρια αρχή δίνει οριστικά το χρίσμα στο πιο ποδοσφαιρικό γήπεδο των Αθηνών, εντός του Πάρκου Γουδί, το οποίο εμπεριείχε την πιο ολοκληρωμένη πρόταση, η οποία και συμπλέει καθολικά με τα “θέλω” και το όραμα των διοργανωτών!

Η κεντρική περιφέρεια λοιπόν, δε “φρεσκάρετε” απλά, διαθέτοντας ένα εξίσου υπερ-σύγχρονό γήπεδο, αλλά ουσιαστικά αλλάζει όλο το προφίλ της, μιας και η έδρα των ομάδων θα είναι ένα άκρως ΄προσβάσιμο και πιο ζωντανό μέρος, το οποίο επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες κάθε ηλικίας!

Μάλιστα, ο τελευταίος λόγος, αποτέλεσε μεγάλο δέλεαρ για τη διοργανώτρια αρχή της λίγκας, η οποία ούτως η άλλως προσανατολίζεται μέσα στο επόμενο διάστημα σε ένα πλάνο το οποίο θα φέρει χιλιάδες κόσμου κοντά στο Μίνι-Ποδόσφαιρο!

Τέλος, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το εν λόγω γήπεδο θα συμπεριλάβει αγώνες του Pre-Season Tournament το οποίο εκκινεί από την ερχόμενη εβδομάδα.