Ύστερα από ένα χρόνο “ξενιτιάς” στον Ταύρο, οι αγώνες της Νότιας Περιφέρειας του Athens League 6X6, επιστρέφουν στο Ρέντη, μόνο που αυτή τη φορά, η διοργανώτρια αρχή αναζητεί ολοκαίνουργιες ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις και το “Renti Star Football Club”,  αποτελεί έτσι όπως όλα δείχνουν το μεγάλο φαβορί για την “στέγαση” των κορυφαίων ποδοσφαιρικών συναντήσεων!

Πρόθεση της διοργανώτριας αρχής, είναι να μετατρέψει το γήπεδο που θα τη… φιλοξενήσει, σε μια πραγματική “ναυαρχίδα”, όχι μόνο για την κορυφαία διοργάνωση της Αθήνας αλλά και του Μίνι-Ποδοσφαίρου γενικότερα, και για το λόγο αυτό, είναι πολύ προσεκτική ως προς την τελική ανάθεση του “προϊόντος”.

Μάλιστα, ήδη έχει ξεκινήσει και ο σχεδιασμός του Athens League 8X8 (όπως επίσημα ανακοινώθηκε πρόσφατα) στις ίδιες εγκαταστάσεις (!), διοργάνωση που από τη σεζόν 2020-21 κάνει “ντεμπούτο” και που στο εγγύς μέλλον θα μας απασχολεί καθημερινά, ως το “ξαδερφάκι” της μέχρι πρότινος δημοφιλέστερης παραλλαγής!

Αναφορικά, με τις άλλες 2 περιφέρειες , το Athens League 6×6 κρατά προς το παρών στάση αναμονής: Πιο συγκεκριμένα, από την Βόρεια και το “Kifisia Soccer Club”, η διοργανώτρια αρχή έχει αιτηθεί την άμεση αναβάθμιση του χλοοτάπητα, έχοντας παράλληλα θέση ως ανώτερο χρονικό περιθώριο τις αρχές Οκτωβρίου ούτως ώστε να προχωρήσει σε νέα συνεργασία. Σε κάθε άλλη περίπτωση όλοι οι αγώνες αναμένεται να μεταφερθούν σε όμορο γήπεδο.

Τέλος στην Κεντρική, “σφήνα” στο μέχρι πρότινος ανερχόμενο “Game Park Παπάγου” έχουν μπει 2 γειτονικές εγκαταστάσεις, που διεκδικούν με κάθε μέσο την ανάθεση της λαμπερής διοργάνωσης για τη σεζόν 2020-21, και μέσα στο επόμενο διάστημα είναι στο “χέρι” της διοργανώτριας αρχής η τελική απόφαση.