Οι 2 πιο εντυπωσιακές ομάδες κατ ομολογίαν, για την Α’ φάση της Νότιας Περιφέρειας (Ταύρος), Πόντιοι FC και Μαζί FC, “κλείδωσαν” και μαθηματικά την 1η θέση στον Α’ και Β’ όμιλο αντίστοιχα και εξασφάλισαν το μάξιμουμ των πόντων (6) που δικαιούται ως μπόνους στην Golden League!

Οι εύκολες νίκες των 2 αήττητων πρωτοπόρων απέναντι σε Saints (12-1) και Παράλυτους αντίστοιχα (9-0), αυτή την εβδομάδα, τους εξασφάλισε και τυπικά την κορυφή της βαθμολογίας, 2 και 1 αγωνιστική πριν από το φινάλε της Α’ φάσης και τους εξασφαλίζει ηρεμία και άνεση για δοκιμές, σχεδόν ενάμιση μήνα πριν από την επίσημη έναρξη της Golden League της περιφέρειας. Υπενθυμίζεται δε, ότι οι εν λόγω ομάδες, παρέα με την πρωταθλήτρια Μαγκουφάνα (Α’ όμιλος Κηφισιά), όχι απλά αγνοούν την ήττα στην Α’ φάση αλλά παράλληλα μετρούν σερί νικών από την 1η αγωνιστική!

Από κει και πέρα, προβάδισμα για την 2η θέση και τους 5 βαθμούς στην Golden League, στον Α’ και Β’ όμιλο δείχνουν να αποκτούν Pranvera και Δυναμό Ταύρου  με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, αφού τους αρκεί ακόμα ένα τρίποντο. Για την μεν φιναλίστ του περσινού Final Four, στο παιχνίδι με τον προ-τελευταίο Ανίκητο την ερχόμενη Δευτέρα ή σε εκείνο με την Dortmunder, ενώ για την ομάδα του Ταύρου στο ματς με τους προ-τελευταίους Lions την ερχόμενη Παρασκευή.

Τέλος, την πιο ανταγωνιστική και ποιοτική κατά τα φαινόμενα κατηγορία του φετινού Athens League, την Golden League της Νότιας Περιφέρειας, συμμετοχή έχουν εξασφαλίσει για τον Α’ όμιλο οι: Ρουμπίν Ταρζάν Αναγέννηση Καισαριανής και San Antonio, ενώ οι International Eagles είναι πολύ κοντά, με τις Dortmunder FC, Saints και Golden Eagles πάντως να ακολουθούν και να περιμένουν την ευκαιρία τους…

Για τον Β’ όμιλο, εξασφαλισμένη θέση έχουν ήδη οι: Ramrod II, Μικτή Κόσμου, Γυπαετοί FC (οι οποίοι θα αντικατασταθούν μιας και μετατόπιστηκαν στο Παπάγου) και μια εκ των Shpartallimi ή Attico Forest!

Η αγωνία κορυφώνεται στα παιχνίδια της εβδομάδας που ακολουθεί…