Δυο μεγάλες βόμβες “έσκασαν” στο Ελληνικό Μίνι-Ποδόσφαιρο και το Athens League 8X8, αφού παραμονές Χριστουγέννων ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας 2 εμβληματικών προπονητών του χώρου, όπως είναι οι Λεωνίδας Καλογερόπουλος και Βασίλης “Μουρίνιο”Γουγουλάκης, σε Tifosi FC και Deja Vu αντίστοιχα

Πιο συγκεκριμένα,  αμφότεροι οι 2 προπονητές έδωσαν τα χέρια με τους αρχηγούς των ομάδων: Γιώργο Στιβακτά και Κωνσταντίνο Κάσσο για συνεργασία με ορίζοντα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με οψιον ανανέωσης από την επόμενη σεζόν.

Αναφορικά με τον Καλογερόπουλο “κλειδί” στη θετική απάντηση του, στάθηκε κυρίως το γεγονός πως η αγαπημένη του Αγιά Cοφιά διατηρεί άριστες σχέσεις με τους Tifosi, τόσο σε επίπεδο σωματείων, όσο και σε επίπεδο προσώπων (Στιβακτάς και Καλογερόπουλος τρέφουν αμοιβαίο σεβασμό και αναγνώριση μεταξύ τους) ενώ σχετικά με την περίπτωηση του “Μουρίνιο”, η Deja Vu τον προσέγγισε αμέσως μετά τα παιχνίδια της με την Ο.Π.Φ. (στην οποία είναι προπονητής) για τον Γ’ όμιλο της Νότιας Περιφέρειας (Ρέντη). Ο Γουγουλάκης, είχε πλέξει το εγκώμιο της Deja Vu, τον Νοέμβριο ύστερα από το παιχνίδι του πρώτου γύρου, και ο Κάσσος, δεν άργησε να επιστρέψει με πρόταση στον δεύτερο γύρο και την τελευταία αγωνιστική, κατά την οποία, αυτή επισημοποιήθηκε!

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να τονιστεί ότι και οι 2 προπονητές θα συνεχίσουν κανονικά να κοουτσάρουν τις ομάδες τους: Αγιά Cοφία όσο και Ο.Π.Φ. οι οποίες αγωνίζονται στην Golden League, ωστόσο σύμφωνα με τον κανονισμό της διοργάνωσης, έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται στο τιμόνι και άλλης ομάδας, εφόσον εκείνη δεν αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με τις παραπάνω, κάτι το οποίο σημαίνει οτι δεν υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα ή άμεσες εμπλοκές.

Συνεπώς, η μάχη των πάγκων ανάμεσα σε Καλογερόπουλο και Γουγουλάκη, θα αποτελέσει μια επωδός σε Golden και Silver League, κι αυτό γιατί Tifosi και Deja Vu προκρίθηκαν στη 2η τη τάξει κατηγορία, εκεί οπού ο στόχος τους δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου!