Μπορεί να βρισκόμαστε λίγο μετά τα μέσα του καλοκαιριού, αλλά το ενδιαφέρον για το Athens League 8×8 σπάει κάθε κοντέρ (!), με τις κορυφαίες και πιο οργανωμένες ομάδες τις Αττικής να έχουν ήδη πάθει… παροξυσμό και να ετοιμάζονται να δώσουν ένα άνευ προηγουμένου ποδοσφαιρικό ραντεβού τον προσεχή Οκτώβριο στο Ρέντη!

Μάλιστα, αν κρίνει κάποιος από το επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον πάνω από 20 μεγάλων συλλόγων του χώρου, τότε πολύ απλά αντιλαμβάνεται, ότι μιλάμε για μια “ελιτ” κατηγορία, όμοια της οποίας δεν υπάρχει στο Ελληνικό Μίνι-Ποδόσφαιρο!

Φυσικά, το Athens League 6X6 είναι ο απόλυτος… καθοδηγητής ενός τέτοιου εγχειρήματος, και αναμφίβολα παραμένει το νο.1 ως προς το “brand name”, ωστόσο αυτό που σχεδιάζεται από τους διοργανωτές, για το “ξαδερφάκι” του στο 8Χ8 είναι πραγματικά κάτι πρωτόγνωρο και αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Αναφερόμαστε, στο στόχο της παρουσίας των 24 σπουδαιότερων οργανωτικά ομάδων, οι οποίες θα έχουν την τιμή να συμπεριληφθούν στους “κορυφαίους” και να δώσουν την λάμψη τους σε μια διοργάνωση που θα τους δώσει αντίστοιχα όλα τα εχέγγυα για να αναδειχθούν και να γράψουν με χρυσά γράμματα το όνομα τους στην ιστορία του χώρου.

Κάθε εβδομάδα, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, εφόσον ομάδες όπως οι παρακάτω ανταγωνίζονται συνεχώς αγωνιστική με αγωνιστική, χαρίζοντας έτσι και στο κοινό του Μίνι-Ποδοσφαίρου, μια μοναδική αίσθηση και ανεπανάληπτο σασπένς καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν!

Μάλιστα, η διοργανώτρια αρχή, έχει εκφράσει την πεποίθηση της ότι πολύ πιθανόν το “φράγμα” των συμμετοχών να σπάσει και για το λόγο αυτό έχει κρατήσει κι ένα “Plan B” σε περίπτωση… υπερχείλισης, δίχως όμως σε καμία περίπτωση να μπορεί να συμπεριλάβει παραπάνω ομάδες από το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο!

Η παρθενική σεζόν του Athens League 8X8, θα είναι όπως ακριβώς και η αντίστοιχη του 6Χ6, με περιορισμένο αριθμό ομάδων και απόλυτα “περιφρουρημένη” ούτως ώστε να υπάρχει ο καλύτερος δυνατός έλεγχος και από την επόμενη σεζόν η αξία του “προϊόντος” να εκτοξευτεί! Μόνο που εν προκειμένω υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά: Στο Athens League 8X8 δε θα συμμετέχουν απλά, συγκεκριμένες ομάδες, αλλά οι κατά τεκμήριο κορυφαίες (!) αυτή τη στιγμή, κάτι που αυτόματα μετατρέπει την κατηγορία σε ότι πιο θελκτικό υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα!

 

Αναλυτικά οι ομάδες που έχουν ήδη δηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Athens League 8X8:

 

MAGUFANA

ΑΓΙΑ CΟΦΙΑ FC

PEAT STOP FC

VILLAGERS FC

SAINTS FC

KIFINES FC

ANACASIACOS FC

ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

CAMPEONES FC

STEAUA FC ATHENS

APOLLONIA FC ATHENS

PRANVERA

KOURAYO VALLECANO

TIFOSI FC

OLD FIRM FC

LIVERCOOL FC

PHARMACY FOOTBALL ATHENS

ΑΠΟΛΛΩΝ FC

BOCA JUNIORS

WOLVES FC

TIFOSI FC B’