Το Gipedaki.gr είναι σε θέση να παρουσιάσει στο κοινό του Ελληνικού Μίνι-Ποδοσφαίρου, το ολοκληρωμένο “παζλ” των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο νεοφυές Athens League 8×8, ακριβώς ένα μήνα πριν από την επίσημη έναρξη του!

Οι 24 εκλεκτές ομάδες της Αττικής, που επιλέχθηκαν για να δώσουν ραντεβού από τις 6 Οκτωβρίου στο υπερσύγχρονο “Eleonas Football Club” του Ρέντη και να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι τον προσεχή Ιούνιο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου είναι οι εξής:

 

MAGUFANA

VILLAGERS FC

SAINTS FC

Ο.Π.Φ.

CAMPEONES FC

PRANVERA

KALLITHEA HAMMERS

TEDDY BEERS

TIFOSI FC

ΧΑΪΔΑΡΙ FC

DOMINOS FC

ISLANDERS F.C.

WEST WARRIORS

BOTAFIOGO

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

ΚΟΠΕΝΧΑΛΙ

ΑΤΤΑΛΟΣ FC

ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ANACASIAKOS FC

T.M.T.

ΑΕΤΟΣ FC

ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ FC

ΔΡΑΠΕΤΕΣ

ΡΟΥΜΠΙΝ ΤΑΡΖΑΝ

Πρόθεση της διοργανώτριας αρχής είναι η παραπάνω “σύνθεση” να  διατηρηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2020-21, κρατώντας ωστόσο το δικαίωμα κατά τη διάρκεια της περιόδου του Pre-season Tournament να “κόψει” ή να αντικαταστήσει κάποια από τις παραπάνω ομάδες, εφόσον αποδειχθεί πως δεν πληρούν τις προδιαγραφές που έχει θέσει.

Όπως άλλωστε διαμήνυσαν  γνώστες του χώρου, το αρχικό “format” προέβλεπε τη συμμετοχή μόλις 20 top-clubs, ωστόσο ελέω της υψηλής ζήτησης από κορυφαίες ομάδες, οι διοργανωτές πείστηκαν να προχωρήσουν στο “plan B” της επέκτασης, το οποίο όμως ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί.

Για όσους θυμούνται, κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στην πρόσφατη περίπτωση του Summer Cup Athens 2020, όταν η διοργανώτρια αρχή είχε “ανοίξει” 24 θέσεις, ωστόσο λόγω της προσφοράς συμμετοχής 50 ομάδων (!), ανέβασε τον αριθμό στις 32! Στην εν λόγω περίπτωση όμως, όπως έχει ξεκαθαριστεί, ένα τέτοιο… άνοιγμα -ακόμα και αν η ζήτηση ξεπεράσει τα επίπεδα του Αυγούστου- δεν προβλέπεται, τουλάχιστον κατά τη φετινή αγωνιστική σεζόν.