Το φαινόμενο της 3ημερούς δυσχερής κακοκαιρίας “Μπάλλος” στην Αττική, οδηγεί τη διοργανώτρια αρχή, κατόπιν συνεννόησης με τα αθλητικά Κέντρα του Λεκανοπεδίου, σε απόφαση αναβολής και των σημερινών αναμετρήσεων της αγωνιστικής δράσης για ολόκληρο το Athens League!

Πιο συγκεκριμένα: 2 όμιλοι του Athens League 6X6, σε Βορειοδυτική και Νότια Περιφέρεια (Β’ Όμιλος – Β’ Κηφισιά / Αχαρνές και Β’ Όμιλος – Πειραιάς) αναστέλλουν τις αναμετρήσεις της ημέρας, οι οποίες και θα οριστούν ως “εμβόλιμες” με νέα ημερομηνία διεξαγωγής μέσα στο προσεχές διάστημα.

Έτσι, συνολικά, αναβάλλονται 9 σημερινά παιχνίδια (!), που όμως δεν επηρεάζουν επ’ ουδενι το υπάρχον πρόγραμμα για τα επόμενα προγραμματισμένα παιχνίδια (τις επόμενες αγωνιστικές). Εν κατακλείδι, η κακοκαιρία “Μπάλλος” οδήγησε 21 αγώνες σε αναβολή, οι οποίοι εφεξής αποτελούν μεγάλο “πονοκέφαλο” για τη διοργανώτρια αρχή, ως προς τον εκ νέου ορισμό τους, μιας και τα χρονικά περιθώρια μέχρι τον Δεκέμβριο είναι πολύ περιορισμένα και σίγουρα και τα Μίνι-Ποδοσφαιρικά σωματεία του θεσμού, θα πρέπει να κάνουν τις δικές τους “θυσίες”.