Εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων στην Αττική, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε σήμερα στις 17:30, την οριστική αναβολή της αγωνιστικής δράσης της ημέρας σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο!

Πιο συγκεκριμένα: 2 όμιλοι, σε Βορειοδυτική και Κεντρική Περιφέρεια του Athens League 6X6 (Α’ Όμιλος – Β’ Κηφισιά / Αχαρνές και Α’ Όμιλος – Γουδή) αναστέλλουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, ενώ ταυτόχρονα και 1 ακόμη όμιλος για του Athens League 8X8 της Νότιας Περιφέρειας (Γ’ Όμιλος – Ρέντη).

Έτσι, συνολικά, αναβάλλονται 13 σημερινά παιχνίδια (!), τα οποία θα οριστούν μέσα στο επόμενο διάστημα ως “εμβόλιμες αγωνιστικές”, δίχως πάντα να επηρεάζουν το υπάρχουν πρόγραμμα για τα επόμενα προγραμματισμένα παιχνίδια (οι επόμενες αγωνιστικές).

Το γεγονός, του ότι οι ισχυρές καταιγίδες προβλέπεται να συνεχιστούν και αύριο (Παρασκευή 15/10), προβληματίζει εξίσου τους ιθύνοντες, που θα ανακοινώσουν σε περίπου ένα 24ωρό από τώρα, την οριστική απόφαση της διεξαγωγής ή μη, των αντίστοιχων παιχνιδιών για τους Β’ Ομίλους της Βορειοδυτικής και Νότιας Περιφέρειας του Athens League 6X6.