Σαν κεραυνός εν αιθρία, “έσκασε” η είδηση του “διαζυγίου” του προπονητή των… επιτυχιών, Αντρέα Ντρένοβα με την Ελληνική ομάδα Μίνι-Ποδοσφαίρου!

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής ομάδας, ο Ντρένοβα, ο οποίος οδήγησε την Ελλάδα στην 3η θέση Παγκοσμίως στο Μουντιάλ του Οκτωβρίου, αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, δίχως όμως να διευκρινίζεται ο λόγος, κι αν αυτός προέρχεται από την πλευρά της Ελλάδας ή του προπονητή. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες του Gipedaki.gr το διαζύγιο ήταν “βελούδινο” κι εν κοινή συναίνεση, με την ανακοίνωση μάλιστα να κλείνει με την φράση: “Εις το επανιδείν”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντρένοβα εκπροσωπεί τα Ελληνικά χρώματα ως διεθνής ποδοσφαιριστής από το 2012, ενώ το 2017 ανέλαβε την Ελλάδα ως προπονητής. Με εξαίρεση τη σεζόν 2013-14, βρισκόταν ανελλιπώς στο πλευρό της Ελληνικής αποστολής, ενώ κανείς δεν γνωρίζει εάν πρόκειται να παραμείνει ως ενεργό στέλεχος της ομάδας (σε άλλο πόστο) ή αν πρόκειται να κάνει ένα διάλειμμα. Φυσικά, εκκρεμεί και το ζήτημα τις αντικατάστασης του, το οποίο εκτός απροόπτου θα διευθετηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με τον Αντρέα Ντρένοβα στο τιμόνι της ομάδας μας, πανηγυρίσαμε μία πρόκριση στις 16 ομάδες της Ευρώπης το 2017, μία πρόκριση στις 16 ομάδες του κόσμου το 2018 και ένα Παγκόσμιο χάλκινο μετάλλιο το 2019 ενώ μας αφήνει στην 5η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης.

Ένας προπονητής που δούλεψε σκληρά για το άθλημα που αγαπάει αλλά και για την ομάδα που λατρεύει και την οποία άλλωστε τίμησε και ως παίκτης της από το 2012 ως και το 2016. Ένας άνθρωπος που ενέπνευσε τους παίκτες του και που έβαλε το εγώ του κάτω από την ομάδα. Διότι κάπως έτσι έρχονται οι επιτυχίες… Και ο Ανδρέας Ντρένοβα το ξέρει πολύ καλά αυτό.

Ένας κύκλος κλείνει και σίγουρα ένας νέος ανοίγει για τον ίδιο. Ανδρέα σ’ευχαριστούμε για όλα, θα είσαι πάντα αναπόσπαστο μέλος μας και χρυσό κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας. Καλή επιτυχία και εις το επανιδείν!”