Από το 2017, έως και σήμερα υπό την “αιγίδα” του Gipdaki.gr, της μεγαλύτερης κοινότητας Μίνι-Ποδοσφαίρου στη χώρα διεξάγεται το Christmas Tournament, το οποίο αποτελεί ένα “meeting” ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του Ποδοσφαίρου 6χ6 της Αθήνας, υπό μορφή τελικής φάσης με σύστημα φάσης ομίλων και νοκ-άουτ! Φέτος το Μίνι-πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε Κηφισιά-Παπάγου σε 2 ημέρες (26-27 Δεκεμβρίου) με τη συμμετοχή 16 ομάδων!

Πιο αναλυτικά, το σύστημα διεξαγωγής θα έχει ως εξής: Η διαδικασία για τους 16 μονομάχους θα ξεκινήσει την Πέμπτη στις 26 Δεκεμβρίου είτε στο Kifisia Soccer Club, είτε στο Game Park Παπάγου όπου θα μετέχουν σε έναν όμιλο αποτελούμενο από 4 συνολικά ομάδες.

Κάθε περιφέρεια (Κηφισιά – Παπάγου) θα περιλαμβάνει από 2 ομίλους. Οι 2 ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες 2 θέσεις προκρίνονται στην τελική φάση η οποία θα διεξαχθεί στο Game Park Παπάγου μια ημέρα αργότερα, την Παρασκευή 27/11 από τις 20:00 μέχρι τις 24:00!

Τα παιχνίδια των ομίλων ξεκινούν στις 18:00 και ολοκληρώνονται στις 21:00 για τους Α’ Κηφισιάς και Γ’ Παπάγου, ενώ για τους ομίλους Β’ Κηφισιάς και Δ’ Παπάγου ξεκινούν στις 21:00 και ολοκληρώνονται στις 24:00. 

Οι αγώνες θα είναι 30′, ενώ κατά τη νοκ-άουτ φάση σε περίπτωση ισοπαλίας, τότε αμφότερες οι 2 ομάδες θα οδηγούνται απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι (αρχικό σετ 3 εκτελέσεων) για να καθοριστεί ο νικητής.

Κατά τη διάρκεια της τελική φάσης (Παρασκευή 27/11), θα περιμένουν πολλά δώρα τους συμμετέχοντες, από Pizza Fan και Ζαγόρι, ενώ στο μεγάλο event θα διαθέτει 3 συνολικά κάμερες και τεχνικό team το οποίοι θα αναλάβει την κάλυψη του μεγάλου event από τους προημιτελικούς μέχρι και την απονομή των κυπέλλων-μεταλλίων στους 2 φιναλίστ! Ο τελικός, όπως και οι κορυφαίοι αγώνες του Christmas Tournament θα προβληθούν Live Stream από τη σελίδα του Gipedaki.gr.

Στους 2 νικητές (ζευγάρι του μεγάλου τελικού), θα απονεμηθούν εκτός από τα τρόπαια και πλούσια δώρα αξίας εκατοντάδων ευρώ!

 

Οι  αρχικές ομάδες που έχουν προσκληθεί από το Gipedaki.gr & τα γκρουπ δυναμικότητας

 

Α’ ΓΚΡΟΥΠ

ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑ

PRANVERA

AMIGOS FC

ΠΟΝΤΙΟΙ FC

ΜΑΖΙ FC

SHPARTALLIMI

JACKALS

Β’ ΓΚΡΟΥΠ

ΔΥΝΑΜΟ ΤΑΥΡΟΥ

JUGOPIASTIKA

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ FC

ΚΗΦΗΝΕΣ FC

ΑΦΡΟΣ FC

ATTICA FC

ΖΑΓΟΡΙ FC

Γ’ ΓΚΡΟΥΠ

POWER FC

VILLAGERS FC

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ATTICO ROVERS

XEPORTIVO FC

BOCCA OLD FC

ATLETICO FC

Δ’ ΓΚΡΟΥΠ

ΡΟΥΜΠΙΝ ΤΑΡΖΑΝ

ΠΑΡΑΛΥΤΟΙ FC

KOURAYO VALLECANO

ΓΥΠΑΕΤΟΙ ΑΔΑΜΩΝ

BLITZ FC

ΕΚΑΛΗ CLUB

DREAM TEAM ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

Αυτή δεν είναι η τελική κατάσταση, αλλά η αρχική με βάσει τα πρώτα προσκλητήρια και το ενδιαφέρον των ομάδων, τα οποία φανερώνουν και τα φετινά γκρουπ δυναμικότητας ανάλογα με τα κεκτημένα των παραπάνω ομάδων στο Athens League 6×6, τις διοργανώσεις του Gipedaki.gr αλλά και στο Μίνι-Ποδόσφαιρο γενικότερα. Όποια από τις παραπάνω ομάδες δεν συμμετέχει, η αμέσως επόμενη λαμβάνει τη θέση της και αντίστοιχα υπάρχει μετατοπίσει από κάτω προς τα πάνω, ενώ σε περίπτωση έγκαιρου ενδιαφέροντος από ομάδα εκτός λίστας, αντίστοιχα συμπεριλαμβάνεται στη θέση που τις αναλογεί με βάσει τα παραπάνω κριτήρια.

Η “χρυσή βίβλος” τελικών του Christmas Tournament:

 

AMIGOS FC – SHPARTALLIMI 7-2 (SOCCER CLUB ΚΗΦΙΣΙΑ – 2017)

PRANVERA – ΚΗΦΗΝΕΣ FC 5-1 (SOCCER ACADEMIES ΧΑΛΑΝΔΡΙ – 2018)