Μια από τις πιο λαοφιλείς ομάδες του Μίνι-Ποδοσφαίρου, η Κυπριακή 68th Boys, πρωταθλήτρια της Silver League 6×6 του Χαλανδρίου, ετοιμάζει κυριολεκτικά… απόβαση στο Kifisia Soccer Club εν όψει του Final Four Athens το Σάββατο (15/6) με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ακόμα και για… τριψήφιο αριθμό πιστών ακόλουθων!

Φυσικά, το πρωτόκολλό ασφαλείας του γηπέδου κάνει λόγο για 30-40 φιλάθλους μάξιμουμ για την κάθε ομάδα που θα βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά τη μεγάλη γιορτή του Μίνι-Ποδοσφαίρου, ωστόσο οι ιθύνοντες της Κυπριακής ομάδας, όχι απλά ενημέρωσαν ότι θα ξεπεράσουν τα 50 άτομα, αλλά παράλληλα ζήτησαν και περί τα 70-80 εισιτήρια (!) οργανωμένης μετακίνησης του κόσμου τους, με τη διοργανώτρια αρχή να εξετάζει πολύ σοβαρά να κάνει δεκτό το αίτημα τους, εάν κι εφόσον από την πλευρά των 68th Boys ληφθούν οι απαραίτητες… εγγυήσεις συμπεριφοράς.

Εάν αναλογιστεί κανείς ότι περί τους… 40 ανθρώπους είχαν δημιουργήσει εκρηκτική ατμόσφαιρα στο Χαλάνδρι (Soccer Accademy) την ώρα του τελικού με την Atletico FC (γήπεδο που λειτουργούσε ως φυσική έδρα της ομάδας κατά τη διάρκεια της σεζόν), τότε μπορεί κάλλιστα κάποιος να φανταστεί, τη μπορεί να περιμένει κανείς στο “Final Four” οπού ουσιαστικά πρόκειται για μια εμπειρία ζωής!

Εάν πάντως πράγματι συμβεί αυτό, τότε ακόμα και η “γειτονική” Attica FC ή ενδεχομένως και η San Pedro, θα αισθάνονται ότι παίζουν… εκτός έδρας από τις συνθήκες που πρόκειται να αντιμετωπίσουν στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα!

Βέβαια, μέχρι την Τετάρτη είναι δεδομένο πως όλες οι ομάδες του Final Four σε Golden & Silver League θα αιτηθούν αυτό που τους αναλογεί αναφορικά με το θέμα των “εισιτηρίων”, και θα προσπαθήσουν να ανταποδώσουν με τον… δικό τους κόσμο ο οποίος θα “απαντήσει” με τη δική του θερμή παρουσία στο γήπεδο. Μέχρι στιγμή πάντως, τη μάχη της κερκίδας κερδίζει κατά κράτος η ομάδα των 68th Boys…