Το «Game Park Παπάγου» βρίσκεται στην οδό Λεοφώρο Κύπρου 2 στον Παπάγο.

Είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο για τους κατοίκους των Κεντρικών και Βορείων Προαστείων (5’ με τα πόδια από τον Σταθμό Μετρό «Εθνική Άμυνα») όσο και για το υπόλοιπο λεκανοπέδιο, αφού οδικώς εξυπηρετεί και η Λεοφώρος Μεσογείων (μόλις 400 μέτρα απόσταση, στα δεξιά από την έξοδο αμέσως μετά το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με κατεύθυνση προς Αγία Παρασκευή).

Διαθέτει 1 γήπεδο, με υπερσύγχρονο χλοοτάπητα και φωτισμό, διαστάσεων 6Χ6 ή 5Χ5, στο οποίο διοργανώνονται ανεξάρτητοι ποδοσφαιρικοί αγώνες, φιλικοί, αλλά κι επίσημοι υπό την αιγίδα του κορυφαίου πρωταθλήματος της πόλης, Athens League 6X6.

Το «Game Park Παπάγου» βρίσκεται εντός του πάρκου της περιοχής σε έναν πολύ σημαντικό πνεύμoνα πρασίνου εντός του λεκανοπεδίου, ενώ επί σειρά ετών κατά το παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί για προπονήσεις της Εθνικής ομάδας.

Επίσης, σε αυτό τον ευχάριστο και αρμονικό πολύ-χώρο με κυλικείο, καναπέδες, καρέκλες και μπαρ, διοργανώνονται σε εβδομαδιαία βάση παιδικά πάρτι.
Κορυφαίες αγωνιστικές στιγμές από καταβολής του, η διοργάνωση των τελικών του Gillette Unileague τις σεζόν 2016, 2017, 2018 και 2019.