Ένα πολύτιμο γρανάζι θα είναι εκτός λειτουργίας απόψε (14/1) για την πρωταθλήτρια Αθηνών Magufana, στο απόλυτο ντέρμπι κορυφής της πρεμιέρας κόντρα στους Amigos FC το οποίο θα προβληθεί σε LIVE STREAM μέσω της σελίδας του Gipedaki.gr . Ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, Μάριος Μουζάκης, υπέστη θλάση την περασμένη Κυριακή (12/1) και θα απουσιάσει από το μεγάλο αυτό ματς.

Οι ιατρικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 2 εβδομάδες αποχή, πράγμα που σημαίνει ότι ο Μουζάκης θα είναι εκτός αποστολής και στο παιχνίδι με της επόμενης Πέμπτης (23/1) με τους Silver Arrows.

Οι εναλλακτικές επιλογές της ομάδας της Πεύκης περιορίζονται στους Δράμπαλη και Παπαδάκη, τερματοφύλακες που τράβηξαν ολόκληρο το φορτίο της περσινής σεζόν, ωστόσο ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί ποιος θα πάρει το μεγάλο χρίσμα. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Μουζάκης θα παρευρεθεί στο γήπεδο για να εμψυχώσει την αγαπημένη του ομάδα.

Τέλος για τους Amigos FC, αμφίβολος είναι ο βασικός κεντρικός αμυντικός και αρχηγός, Αλέκος Μπέρμπερης, τον οποίο -εάν κι εφόσον απουσιάσει- προβλέπεται να αντικαταστήσει στην αρχική 6άδα ο Χρήστος Ντούμος. Το ευτύχημα πάντως είναι ότι καμία άλλη σοβαρή απουσία δεν έχει αναφερθεί από τα 2 στρατόπεδα.