Το μεγάλο ματς της 9ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Magufana και το Ηπειρώτικο FC, εξελίσσεται σε δυσάρεστη υπόθεση για την πρωταθλήτρια Αθηνών,  η οποία μετράει “μισή” ντουζίνα απουσίες!

Ο πρώτος σκόρερ της Magufana με 44 γκολ, Γιώργος Τσιγκόπουλος, που τιμωρήθηκε με επιπλέον 1 αγωνιστική στο ματς με τον ΑΦΡΟ -και πλέον είναι υπότροπος- ήταν η αρχή του… κακού, αφού μεσοβδόμαδα ακολούθησαν κι άλλοι!

Ο 1ος MVP και αρχηγός της Magufana Γιάννης Λίτσης είναι επίσης εκτός λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο από το μαρκάρισμα του Νίκου Καραβάνα, και σύμφωνα με τις ιατρικές προβλέψεις θα επιστρέψει το μίνιμουμ μετά από 10 ημέρες!

Επίσης, η 3η μεγάλη απουσία της Magu, ακούει στο όνομα Κωνσταντίνος Βασιλείου, επίσης λόγω τραυματισμού, ενώ ο βασικός τερματοφύλακας και περσινός πρωταθλητής, Κώστας Δράμπαλης, θα αντικατασταθεί εκτός απροόπτου από τον Μάριο Μουζάκη, που προβλέπεται να επανέλθει!

Αν συνυπολογίσει κάποιος τους Μακρίδη και Σκεντεραϊ που δεν προβλέπεται να αγωνιστούν σήμερα, η Magu προβλέπεται να αγωνιστεί στο παιχνίδι δίχως 6 βασικά αγωνιστικά στελέχη της.

Κοινώς, τα βασικά 4/6 των πρωταθλητών που παρατάχθηκαν κόντρα στον ΑΦΡΟ (4-4) την περασμένη εβδομάδα είναι παροπλισμένα, και πλέον αυτοί που καλούνται να βγάλουν το… φίδι από την τρύπα είναι οι “παλιοί”: Σταμάτης, Τσαγκάς, Γκαμπέσης κλπ, συν τους Τσαρκάνι και Κοντιζά, με τον 2ο να αναλαμβάνει σχεδόν ολόκληρο το επιθετικό φορτίο στις πλάτες του.

Για τη Magufana, η νίκη θα αποτελέσει μεγάλη ανάσα, καθώς θα φτάσει αγκαλιά με την 1η προνομιούχο θέση της κανονικής διάρκειας ξεπερνώντας τους μεγάλους αντιπάλους της: Amigos & Jugopiastika, αλλά κάτι η φόρμα της ομάδας, και κάτι οι πολλές απουσίες αναμένεται να δυσκολέψουν πολύ το έργο της απέναντι στο φορμαρισμένο Ηπειρώτικο FC του Άλεξ Γαβαλά!

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία του ομίλου ΕΔΩ