Ο Αλέξανδρος Γαβαλάς, αναδεικνύεται σε μεγάλη μορφή του Ηπειρώτικου για τη σεζόν 2019-20 και όπως πέρυσι με την Power, έτσι και φέτος με τη νέα του ομάδα καταφέρνει να διακριθεί υψώνοντας την στην τετράδα της Golden League της Κηφισιάς!

Μόνο που φέτος, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, κι αυτό γιατί εν αντιθέσει με την περσινή περίοδο όταν κι αγωνιζόταν στην Power που τα πράγματα ήταν στρωμένα (ολοκληρωμένο ρόστερ & ομάδα), φέτος το Ηπειρώτικο πέρασε από 40… κύματα!

Μονάχα ο πρόεδρος Φάνης Πελεχάς (πάνω σειρά αριστερά) και ο αρχηγός Άλεξ Γαβαλάς είναι εν ενεργεία μέλη της ομάδας πλέον! Και ναι, η φωτογραφία είναι φετινή!

Ο Γιάννης Παλαβός τραυματίστηκε σοβαρά τον Νοέμβριο (έχασε ολόκληρη τη σεζόν). Ο 1ος σκόρερ της ομάδας, Φώτης Τσουτσάνης να αποχώρησε για προσωπικούς λόγους τον Ιανουάριο “πήρε” μαζί του τον βασικό τερματοφύλακα και συνονόματο του, όπως και τον Πότσι, ενώ πρόσφατα η ομάδα έθεσε οριστικά “εκτός” και τον Γκελόσι!

Κοινώς τα βασικά 5/7 με εξαίρεση τον Μαγογιάνη και φυσικά τον Άλεξ Γαβαλά σταδιακά αποχώρησαν! Ο τελευταίος, μάλιστα σήκωσε τεράστιο φορτίο στην πλάτη του, καθώς για να συνεχίσει η ομάδα και να αποφύγει την τιμωρία έπρεπε να αναζητήσει αξιόπιστο ρόστερ για την κατηγορία από το μηδέν!

Ο φίλος του και πρώην ποδοσφαιριστής των Ακατάλληλων, Πέτρος Φασουλής έφερε μαζί του, τους Μιγγίρη και Ελγκίν και κάπως έτσι έδωσε ξανά πνοή στο Ηπειρώτικο, το οποίο στο μεταξύ ο πρόεδρος της ομάδας, Φάνης Πελεχάς, “άφησε” “λευκή επιταγή” στον Γαβαλά.

Κάπως έτσι, ξεκίνησε η νέα πορεία της ομάδας από το μηδέν μετά το 9-6 επί των Silver Arrows, την πρώτη αγωνιστική. Η ομάδα χρειάστηκε να φάει τα μούτρα της και να “πειραματιστεί” με Jugopiastika, ΑΦΡΟ, Amigos FC και Βαρώνους , από τους οποίους κέρδισε μόλις 1 βαθμό! Κι ενώ όλα έδειχναν πως ακόμα και μια θέση στα play off, θα μοιάζει με πολυτέλεια, ο μεγάλος αρχηγός, που μόνο ο ίδιος ξέρει τη έχει περάσει φέτος έδωσε τις δικές του απαντήσεις. Η ομάδα πήρε τα ματς με Xeportivo και Livorno, και ξαφνικά ο τροχός άρχισε να γυρίζει.

Πλέον έφτανε μονάχα μια νίκη με Power ούτως ώστε η ομάδα να εξασφαλίσει την 4η ή την 5η προνομιούχο θέση που ουσιαστικά σε “γλίτωνε” από τα 3 μεγαθήρια: Magufana, Amigos και Jugopiastika! Στόχος επετεύχθη με τον “διαστημικό Γαβαλά να πετυχαίνει 4 υπέροχα γκολ και το Ηπειρωτικό να επικρατεί -ξανά- με 5-3!

Το παιχνίδι με την “πρώην” Power έχει ήδη τελειώσει! Ο Γαβαλάς πέτυχε τη δική του προσωπική υπέρβαση!

Πλέον το ματς με την πρωταθλήτρια Magufana για την τελευταία αγωνιστική της Golden League της Κηφισιάς είναι τυπικής σημασίας, και άπαντες θα έχουν την ευκαιρία στην ομάδα να το διασκεδάσουν και να προετοιμαστούν με τον κατάλληλο τρόπο εν όψει play off, γνωρίζοντας πως πλέον όλα τα -νέα κυρίως- μέλη έχουν κάνει μια πολύ μεγάλη υπέρβαση! Κι ενώ ήδη τα παλαιά μέλη “ψάχνουν” το δρόμο της επιστροφής στην ομάδα (Τσουτσάνης, Γκελόσι Πότσι κλπ), μόνο η καρδούλα του Γαβαλά θα μπορούσε να γνωρίζει τι πραγματικά έχει τραβήξει. Μονό η καρδούλα ενός ανθρώπου που φέτος έχει πετύχει 34 γκολ, κι έχει αναδειχθεί 5 φορές MVP!

 

Δείτε ΕΔΩ την αναλυτική βαθμολογία του ομίλου!