Παρότι οι Tifosi FC παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι στο πρώτο ημίχρονο του 2ου ημιτελικού για τη ρεβάνς, εντούτοις οι Ramrod II βρήκαν ξανά τον τρόπο να αποδράσουν με νίκη στις αποσκευές τους (6-3) και να δώσουν ραντεβού με τη Μικτή Κόσμου στον “χρυσό” τελικό της περιφέρειας!

Ακόμα κι αν οι “Ιταλοί” ήταν αυτοί που κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους στο πρώτο 25λεπτό προηγούμενοι με 3-2, εν τέλει το “διαστημόπλοιο” για 2η συνεχόμενη φορά, βγάζοντας εμπειρία και ποιότητα κατάφερε να επιβληθεί στο φινάλε και να δώσει ακόμα ένα βροντερό παρόν σε τελικό.

Κι αν το συγκρότημα του Βασίλη Γουγουλάκη (Μουρίνιο) ήταν αυτό που προηγήθηκε χάρη στα γκολ των Συμσυρή και Καφετζάκη, οι Tifosi έβγαλαν σφυγμό και ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ, χάρη στα γκολ των: Στιβακτά, Μπάρκα και Κουρούσια, γεγονός που έκανε άπαντες να θυμηθούν την εξέλιξη του έτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Γυπαετούς και Μικτή Κόσμου!

Κι αν πολλοί πίστεψαν σε 2η έκπληξη, τουλάχιστον στο πρώτο μέρος, στο 2ο θα έρθει η διάψευση δια ποδός Φίλιππου Χαρατσάρη που με 2 γκολ στο “καλησπέρα” της επανάληψης (3-4) θα “ενταφιάσει” για πάντα τα όνειρα των Ιταλών για το κάτι παραπάνω. Τα δοκάρια, η ατυχία, αλλά και η σωστή διαχείριση από πλευράς Ramrod θα σταθούν ανυπέρβλητα εμπόδια για την εκ νέου είσοδο τους στο παιχνίδι.

Στο φινάλε, το διαστημόπλοιο θα πετύχει ακόμα 2 γκολ (Λυμπερόπουλος, Μακρής) και θα επισφραγίσει πανηγυρικά την πρόκριση του στον τελικό της Τρίτης απέναντι στην έκπληξη του θεσμού: Μικτή Κόσμου του Βλάντι Καϊσιδη!

Ramrod II: Μακρής (1), Καλλιγάς, Λυμπερόπουλος (1), Καφετζάκης (MVP/1), Συμσυρής (1), Ανδρεόπουλος, Σκρέττας, Χαρατσάρης (2)

Tifosi FC: Γκούβας, Στιβακτάς (1), Μπάρκας (1), Μανιάς, Μπάρας, Κάτρης, Παπακωνσταντίνου, Κανδηράκης, Κουρούσιας (1)