Η νίκη της San Antonio με τη Shpartallimi (6-2), βάζει φωτιά στην κορυφή η οποία εξελίσσεται σε “κούρσα” 3 αλόγων στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Golden League της Νότιας Περιφέρειας στον Ταύρο, καθώς μαζί με Pranvera και Μαζί FC, διεκδικούν σχεδόν επί ίσοις όροις την πρώτη προνομιούχο θέση στον όμιλο!
Επειδή όμως κορυφώνεται το ενδιαφέρον, 2 μόλις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Α’ φάσης, το Gipedaki.gr αναλύει τους αγώνες τις κάθε μιας από τις τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, που απομένουν, ούτως ώστε να γνωρίζουν άπαντες το πρόγραμμα τους, και να κάνουν τους δικούς τους υπολογισμούς!

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι την προσεχή Πέμπτη (12/3, 22:30) αγωνίζονται στο Soccer Star Ταύρου, στο μεγάλο ντέρμπι Pranvera και Μαζί FC, πράγμα που σημαίνει πως κατά πολύ μεγάλο βαθμό η πρωτιά “θα περάσει” από την 9η αγωνιστική που βρισκόμαστε. Η μέχρις στιγμής πρωτοπόρος San Antonio, ελπίζει σε νίκη της Pranvera ή μεταξύ τους ισοπαλία ούτως ώστε να έχει τον πρώτο λόγο στην κόντρα με τους Μαζί FC, καθώς σε ενδεχόμενη μεταξύ τους ισοβαθμία (μόνο σε περίπτωση ισοπαλίας) θα χρειαστεί την καλύτερη διαφορά τερμάτων! Σε περίπτωση νίκης της ομάδας του Δημήτρη Παπαγιάννη η San Antonio χρειάζεται απλά 2/2 καθώς με την Pranvera υπερτερεί στην ισοβαθμία, λόγω νίκης στο μεταξύ τους ματς.

Τα 3ο σενάριο είναι: Να νικήσει η Μαζί FC. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό τότε αποκτά μεγάλο πλεονέκτημα για την 1η θέση, καθώς τις αρκεί ένα φαινομενικά βατό 2/2.

Η Pranvera μονάχα εάν κερδίσει θα έχει ελπίδες για πρωτιά, η οποία θα επιτευχθεί μονάχα σε περίπτωση τουλάχιστον μιας γκέλας της San Antonio, στα 2 επόμενα παιχνίδια, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση ενδέχεται να τερματίσει ακόμα και 3η, παρόλο που από την 1η αγωνιστική βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η πρώτη θέση έχει ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως για τις διασταυρώσεις στα play off, κι αυτό γιατί εκτός του ότι ο 1ος αντιμετωπίζει τον 8ο της βαθμολογίας στον προημιτελικό, στους “4” αγωνίζεται με έναν εκ των 4ο ή 50, αποφεύγοντας έτσι συναπάντημα με τον 2ο ή τον 3ο που συναντιούνται μεταξύ τους!

 

Αυτό είναι λοιπόν το αναλυτικό πρόγραμμα των ομάδων:

SAN ANTONIO – 26 Βαθμοί (8 αγώνες)

10η – RAMROD II

11η – ΔΥΝΑΜΟ ΤΑΥΡΟΥ

 

PRANVERA – 26 Βαθμοί (8 αγώνες)

9η – MAZI FC

10η – ΔΥΝΑΜΟ ΤΑΥΡΟΥ

11η – ΡΕΠΟ

 

MAZI FC – 25 Βαθμοί (7 αγώνες)

9η – PRANVERA

10η – ΡΟΥΜΠΙΝ ΤΑΡΖΑΝ

11η – EAGLES INTERNATIONAL

Δείτε ΕΔΩ την αναλυτική βαθμολογία του ομίλου!