Μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις της κυβέρνησης περί άρσεων των μέτρων κατά της διασποράς του Covid-19, οι ομάδες του Ελληνικού Μίνι-Ποδοσφαίρου προετοιμάζονται με το δικό τους τρόπο για την επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων, αρχής γενομένης από το Athens Cup, με τη Hacienda μάλιστα να “προβάρει” τις νέες επίσημες εμφανίσεις της!

Το δρόμο των… Villagers FC, που ήταν η πρώτη ομάδα που παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της μέσω πανδημίας, (διαβάστε το σχετικό άρθρο ΕΔΩ)  ακολούθησε η Hacienda FC, η οποία πριν από μερικές ώρες, έκανε τη δική της παρουσίαση αναφορικά με τις νέες φανέλες της στο Athens Cup (εντός κι εκτός έδρας).

Κι αν στη βασική εμφάνιση δε σημειώθηκε κάποια ιδιαίτερη έκπληξη, μιας και ακολούθησε το αναμενόμενο “πρωτόκολλο” του μαύρου χρώματος, η εφεδρική, μάλλον εξέπληξε τα πλήθη, μιας και η απόχρωση της είναι ροζ!

Ακόμα πιο γουστόζικο, θεωρείτε το γεγονός, πως όπως και στην μαύρη μπλούζα, έτσι και στη ροζ, σχηματίζεται ένα μοντέρνο αποτύπωμα αποτελούμενο από  τέσσερις μεγάλες γραμμές (σε λευκό και μαύρο χρώμα αντίστοιχα), το οποίο καλύπτει μεγάλο μέρος της φανέλας και είναι χαρακτηριστικό.

Επιπλέον, στη μπλούζα αναγράφονται τα χρώματα των 3 “χρυσών” χορηγών της ομάδας, “Σχολή Οδηγών Acropolis”, “Blue Bees” και “Service Gas Autocar”.