Το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της… μετά Covid-19 εποχής θα πραγματοποιηθεί στο Μεξικό, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της International Socca Federation (ISF), και θα διεξαχθεί σε ακριβώς ένα χρόνο από τώρα, δηλαδή την Άνοιξη του 2022!

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ISFΤομ Νας, εκτός από την είδηση ανέφερε πως: “Η αλήθεια είναι, ότι σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας, και για πάνω από ένα χρόνο, παρόλο που η διαχείριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ήταν ανενεργή, κρατήσαμε ανοιχτά τα κεντρικά γραφεία μας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κατά αυτό τον τρόπο, διατηρήσαμε υψηλά επίπεδα επικοινωνίας με τους ομόλογους φίλους μας από το Μεξικό, ούτως ώστε να λάβουμε αναλυτικές λεπτομέρειες για την πρώτη μετά Covid-19 διοργάνωση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα αναρτήσουμε βίντεο και θα ανακοινώσουμε τις τελικές λεπτομέρειες αναφορικά με τις ακριβείς ημερομηνίες και την τοποθεσία όπου θα φιλοξενήσει την εκδήλωση, ωστόσο μπορώ να τονίσω με βεβαιότητα, ότι πρόκειται να είναι ένα εκπληκτικό γεγονός το οποίο στοχεύουμε να ξεπεράσει τα εντυπωσιακά Παγκόσμια Κύπελλα που διεξήχθησαν σε Λισαβόνα (2018) και Ρέθυμνο (2019).”

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφερθεί ότι τα μέτρα της περιόδου του Covid-19 έχουν ματαιώσει μέχρι στιγμής 2 διεθνείς διοργανώσεις της ISF, σε Μάντσεστερ (Αγγλία) και Κισινάου (Μολδαβία) στη “Γηραιά Ήπειρο”, ενώ άπαντες ευελπιστούν ότι δε θα τριτώσει το κακό στη διοργάνωση της Κεντρικής Αμερικής, και ότι το Παγκόσμιο Μίνι-Ποδόσφαιρο σε επίπεδο Εθνικών ομάδων θα θέλξει ξανά! Επιπλέον, θα επανέλθει στο προσκήνιο το Athens League και το ISF Champions League σε επίπεδο συλλόγων.