Το «Kifisia Soccer Club» βρίσκεται στην οδό Καλυφτάκη 50 στην Κηφισιά.

Είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο για τους κατοίκους των Βορείων Προαστείων (13’με τα πόδια από τον Σταθμό ΗΣΑΠ «Κηφισιά») όσο και για το υπόλοιπο λεκανοπέδιο, αφού οδικώς εξυπηρετεί και η Εθνική Οδός (μόλις 200 μέτρα απόσταση, στα δεξιά από την έξοδο Ολ. Χωριό με κατεύθυνση τη Λαμία).

Διαθέτει 2 γήπεδα με καινούργιο χλοοτάπητα, διαστάσεων 6Χ6 και 5Χ5, στα οποία διοργανώνονται ανεξάρτητοι ποδοσφαιρικοί αγώνες, φιλικοί, αλλά κι επίσημοι υπό την αιγίδα του κορυφαίου πρωταθλήματος της πόλης, Athens League 6X6.

Το «Kifisia Soccer Club» είναι γνωστό κι ως… παλαιά γήπεδα Ρότσα, Δομάζου – Οικονομόπουλου, ενώ σήμερα προπονούνται καθημερινά οι Ελληνικές ακαδημίες της Ισπανικής σχολής ποδοσφαίρου GPS Valencia.

Επιπλέον, σε αυτό τον ευχάριστο και ευρύχωρο πολύ-χώρο με κυλικείο, κερκίδες, καναπέδες, καρέκλες και μπαρ, διοργανώνονται σε εβδομαδιαία βάση παιδικά πάρτι.
Κορυφαίες αγωνιστικές στιγμές από καταβολής του, η διοργάνωση των «Final Four» του Athens League 6X6 του 2018 και του 2019, , ενώ κατά το παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί για προπονήσεις της Εθνικής ομάδας.