Την ετήσια κοπή της πίτας πραγματοποίησε η κορυφαία ομάδα του Μίνι-Ποδοσφαίρου της χώρας μας για τη σεζόν που μας πέρασε, Magufana, στο Bozar Cafe  της Πεύκης το βράδυ της Πέμπτης (9/1). Μέσα στο 2019 η Magufana πανηγύρισε 4 μεγάλα τρόπαια και 1 συμμετοχή στο Champions League, το οποίο έλαβε χώρα το Σεπτέμβριο στα γήπεδα της Σλοβενίας!

Ο “πρόεδρος” της ομάδας, Γιάννης Λίτσης, είδε σύσσωμη την ομάδα να δίνει το παρών στο συνοικιακό μαγαζί των Βορείων Προαστείων το οποίο έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ιστορία του συλλόγου και στο οποίο πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας, με φόντο τα… τρόπαια αλλά και εν μέσω νέων υποσχέσεων για το 2020!

Το τυχερό φλουρί της πίτας κατέκτησε ο βασικός πλέον γκολκίπερ της ομάδας, Μάριος Μουζάκης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα τον Ιούνιο και πανηγύρισε δια ζώσης τους 3 από τους 4 μεγάλους τίτλους του συλλόγου της Πεύκης, έχοντας μάλιστα καθοριστική συμμετοχή σε όλους! Τα υπόλοιπα μέλη που παρεβρέθηκαν σε αυτή τη Λαμπερή εκδήλωση εκτός από τους Λίτση και Μουζάκη ήταν οι: Τσαγκάς, Γκαμπέσης, Σταμάτης, Στεργιανός, Αντωνόπουλος, Ντάλλης, Τσιγκόπουλος, Κοντιζάς και Τσαρκάνι! 

Μοναδικοί απόντες τις βραδιάς οι αμυντικοί Βασιλείου και Χριστόπουλος που αμφότεροι απουσίαζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!

Υπενθυμίζεσαι ότι αυτή τη στιγμή, η Μαγκουφάνα θεωρείτε η κορυφαία ομάδα της χώρας έχοντας 4 κορυφαίους τίτλους στο παλμαρέ της το 2019, με κορυφαίο εκείνο του πρωταθλητή Athens League 6×6, το Summer Cup Athens 6Χ6, το Super Cup Athens 6Χ6 (τρέμπλ) και φυσικά το επετειακό Christmas Tournament 6Χ6.