Η νο.1 Αλυσίδα Πίτσας στην Ελλάδα, PIZZA FAN είναι 100% ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του pizza delivery από το 1996, αποτελώντας σήμερα τη μεγαλύτερη 100% ελληνική αλυσίδα, που εξυπηρετεί από 74 καταστήματα 685 περιοχές.

Με βασικό άξονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις πελάτη, η PIZZA FAN από την αρχή της λειτουργίας της έβαλε σε υψηλή προτεραιότητα την κάλυψή τους.
Όλα τα προϊόντα της παρασκευάζονται με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, οι οποίες ανανεώνονται και ελέγχονται ποιοτικά καθημερινώς.

Είναι η μοναδική αλυσίδα εστίασης που χρησιμοποιεί μόνο υγιεινό μαγείρεμα στο φούρνο και οι πίτσες της είναι πιστοποιημένα ελεύθερες από trans λιπαρά.
Οι γεύσεις της είναι πλέον από τις πιο αγαπημένες στην Ελλάδα και η PIZZA FAN πιστή στον πρωταρχικό της στόχο βρίσκεται κοντά σ’ όλους αυτούς που την προτιμούν, πραγματοποιώντας χορηγίες σε σχολεία, αθλητικούς συλλόγους, κοινωνικούς φορείς κ.α. παρέχοντας τους το βασικό της προϊόν που είναι το καλό φαγητό σε 10.000 εκδηλώσεις μέχρι τώρα.

Η PIZZA FAN διαθέτει φημίζεται για τα παρακάτω προϊόντα: Πίτσες, Καλτσόνε, Πεϊνιρλί, Ορεκτικά, Ζυμαρικά, Σαλάτες, Grill, Finger Food, Burgers, Sandwiches, Κοτόπουλο, Λαχανικά.

Ενώ, κατά το παρελθόν έχει κερδίσει τα παρακάτω Βραβεία: “Hermes Creative Awards” και πλατινένιο βραβείο HERMES International

Τα προνόμια για τους αθλητές-μέλη του Gipedaki.gr εδώ, αφορούν ένα νέο προϊον, και πιο συγκεκριμένα την πίτσα γίγας (ή αλλιώς 4Χ4 – 24 κομμάτια) την οποία και οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν το προνόμιο να την απολαμβάνουν με προ-παραγγελία μια ημέρα νωρίτερα!

Η εν λόγω πίτσα περιλαμβάνει συνολικά 16 γεύσεις, ενώ προτείνεται σε περιπτώσεις εκδηλώσεων, συναντήσεων των ομάδων η πάρτι!

Η παραπάνω παραγγελία μπορεί να γίνει σε ΟΛΑ τα καταστήματα της PIZZA FAN Greece, σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας!