ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΛΑ... ΣΕΒΙΛΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ! (PHOTOS)


Η αγωνιστική "αναγέννηση" του πρωτοπόρου στην Bronze League 8X8 της Νότιας Περιφέρειας (Ρέντη), Αστέρα Αιγάλεω, θα προσελκύσει το έντονο επιχειρηματικό ενδιαφέρον του Αμερικανικού εστιατορίου, Bronx Vanilla Burger, που με το "καλημέρα" θα τον "ντύσει" με μια νέα εντυπωσιακή εμφάνιση αλά... Σεβίλλη!


Αυτή η καινούργια "φανταχτερή" εμφάνιση σε συνδυασμό με τη νέα χορηγική συμφωνία, θα έρθει λίγες ημέρες πριν από το κλείσιμο 4 χρόνων ιστορίας για την ομάδα των Δυτικών Προαστίων (15/3/2018), η οποία πλέον χαράζει έναν άκρως επαγγελματικό μοντέλο λειτουργείας!


Μάλιστα, για να τιμήσουν αυτή τη συμφωνία, ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο του Αστέρα, με επικεφαλής τον αρχηγό: Γιάννη Αριτζόγλου γιόρτασε την έλευση της νέας εμφάνισης, που είναι πανομοιότυπη με την εκτός έδρας εμφάνισης της Ισπανικής Σεβίλλης (σεζόν 2020-21) στο Bronz Vanilla, το οποίο εδρεύει στη Λεωφόρο Θηβών της ομώνυμης περιοχής.Υπενθυμίζεται ότι τόσο το Bronx Vanilla Burger, όσο και η Oxygen Cycles αποτελούν τους δύο βασικούς χορηγούς της ομάδας των Δυτικών Προαστίων τη σεζόν 2021-22.


Παρακάτω μπορείτε να θαυμάσετε την ολοκαίνουργια εμφάνιση η οποία θα... ντεμπουτάρει στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής κόντρα στους Saints FC, αρχές Μαρτίου!Οι εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών:


Η εμφάνιση του τερματοφύλακα:Δείτε ΕΔΩ την αναλυτική βαθμολογία της Bronze League της Νότιας Περιφέρειας (Ρέντη)