ΒΑΡΙΑ "ΚΑΜΠΑΝΑ" ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Εξαντλώντας όλα τα όρια της αυστηρότητας της, η διοργανώτρια αρχή του Athens League 8X8, μοιράζει βαριές ποινές στη Δύναμη Κορυδαλλού για τα γεγονότα του ντέρμπι της περασμένης Τρίτης (1/2) με τους Flamingos και την καλεί να αποδεχτεί τις συνέπειες των πράξεων της.Ούτε 1, ούτε 2 αλλά συνολικά 3 ποδοσφαιριστές της (!) που εξελίχθηκαν σε αρνητικούς πρωταγωνιστές του ντέρμπι, με τις κατηγορίες της εξύβρισης και χειρονομίας σε διαιτητή, "απειλούνται" με αποκλεισμό επιπλέον αγωνιστικών, ποινή που για τα δεδομένα της διοργάνωσης θεωρείται πρωτόγνωρη!


Πιο συγκεκριμένα, οι: Μάριος Μ., Νίκος Τ. και Χρήστος Π. βρίσκονται στο "μικροσκόπιο" της διοργανώτριας αρχής, που σε πρώτο βαθμό τους απαγγέλει "καμπάνα" αγωνιστικής απουσίας για τα επόμενα παιχνίδια της Golden League της Νότιας Περιφέρειας (Ρέντη) . Οι δυο πρώτοι (που κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αντίκρισαν κόκκινη κάρτα) θα τιμωρηθούν με επιπλέον 2 αγωνιστικές για φραστική επίθεση στο διαιτητή της αναμέτρησης κι ενώ ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη, την ίδια ώρα που ο τελευταίος θα τιμωρηθεί με 4 (!) καθώς το δικό του αντίστοιχο "επεισόδιο" συνέβη αμέσως μετά την πρόωρη ολοκλήρωση του αγώνα!


Σε περίπτωση που η Δύναμη Κορυδαλλού δεν αποδεχθεί τις ποινές (που ομολογουμένως είναι από τις πιο αυστηρές στα χρονικά του θεσμού για εν ενεργεία ομάδα) θα υπάρξει οριστική αποβολή της από το Athens League!Επιπλέον, η διοργανώτρια αρχή της δίνει χρονικό περιθώριο απάντησης και αποδοχής των παραπάνω κυρώσεων 72 ωρών, γεγονός που σημαίνει πως το παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης απέναντι στην πρωτοπόρο Αγιά Cοφιά αναβάλλεται.


Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφερθεί πως παρά την αναβολή του αγώνα την προσεχή Τρίτη (8/2), οι ποινές θα ισχύσουν λαμβάνοντας υπόψιν ως πρώτο, το παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Λεωνίδα Καλογερόπουλου, ακόμα κι αν αυτό διεξαχθεί σε βάθος μερικών ημερών ή εβδομάδων.


Κοινώς, εάν στο στρατόπεδο της Δύναμης πρυτανεύσει η λογική και συνεχίσει να αγωνίζεται στο Athens League, και στο 2ο μεγάλο ντέρμπι του πρώτου γύρου θα παρουσιαστεί "λαβωμένη" και απειλούμενη με 2η σερί ήττα ύστερα από το 0-4 της πρεμιέρας της κόντρα στους "ροζ". Σε περίπτωση δε, που αρνηθεί να αποδεχθεί τους όρους, τόσο το αναβληθέν ματς με την Αγία όσο και τα υπόλοιπα θα καταλήξουν στους αντιπάλους τις με 3-0 Α.Α. και εκείνη θα αποχαιρετήσει άδοξα κάθε ελπίδα για το μεγάλο της όνειρο...