ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: "ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ"

Διατεθειμένη να γυρίσει σελίδα και να αφήσει πίσω της το ατυχές περιστατικό της περασμένης Τρίτης (1/2) κατά την αναμέτρηση της πρεμιέρας της Golden League της Νότιας Περιφέρειας (Ρέντη) απέναντι στους Flamingos παρουσιάστηκε η Δύναμη Κορυδαλλού μέσω απολογητικής ανακοίνωσης.


Το Μίνι-Ποδοσφαιρικό σωματείο του Κορυδαλλού, σε ύφος μεταμέλειας, απολογήθηκε για τη στάση 3 ποδοσφαιριστών του, τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και αμέσως μετά την πρόωση λήξη του ντέρμπι, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως προβλέπεται να αποδεχθεί όλες τις ποινές που τυχόν του επιβληθούν από τη διοργανώτρια αρχή ως ένδειξη αναγνώρισης των λαθών του.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"H Δύναμη Κορυδαλλού απολογείται για τα γεγονότα της 1ης Φεβρουαρίου 2022 και αναγνωρίζει το μερίδιο των ευθυνών που της αναλογούν, όσον αφορά τους εμπλεκόμενους ποδοσφαιριστές της.

Δέχεται τις όποιες ποινές της επιβληθούν από τη διοργανώτρια αρχή Gipedaki.gr προκειμένου να εξακολουθήσει να συμμετέχει στη διοργάνωση, είτε στο σωματείο, είτε στους εμπλεκόμενους ποδοσφαιριστές της.

Επικαλείται πάραυτα την πρότερη συμπεριφορά όλου του οργανισμού, την οργάνωση που τον διέπει, τη συνέπεια και την σοβαρότητα που έχει αποδείξει από την 1η ημέρα συμμετοχής στο Athens League μέχρι και σήμερα, μιας και ουδέποτε έχει υπάρξει ξανά αντίστοιχο περιστατικό υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ζητάμε τέλος μια συγνώμη από την αντίπαλη ομάδα των Flamingos λόγο της ευθύνης που μας αναλογεί για τη μη ολοκλήρωση της μεταξύ μας αναμέτρησης, καθώς και από τη διοργανώτρια αρχή για το όποιο πρόβλημα δημιουργήθηκε ως απόρροια της συμπεριφοράς των ποδοσφαιριστών μας.

Δεσμευόμαστε να μην υπάρξει ξανά τέτοια άτυχη στιγμή υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, καθώς πλέον θα είμαστε εμείς που θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί αυτό.

Άλλωστε σε μια περίοδο όπου όλοι όσοι αγαπάμε και ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και όχι μόνο, νιώθουμε θλίψη και απέχθεια για την οπαδική βία, είναι άμεσα καταδικαστέα και οποιαδήποτε μορφή βίας προέρχεται στους αγωνιστικούς χώρους είτε με μορφή άσχημης συμπεριφοράς, είτε με μορφή ασέβειας και λεκτικής αντιπαράθεσης.

Καλό υπόλοιπο πρωταθλήματος σε όλους!

Π.Α.Ο. ΔΥΝΑΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 1958"


Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί, ότι η διοργανώτρια αρχή, προχώρησε σε τιμωρία αγωνιστικών (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ) των 3 υπαίτιων ποδοσφαιριστών της Δύναμης, οι οποίοι θα απουσιάσουν σίγουρα από τις αναμετρήσεις με Αγιά Cοφιά και Ο.Π.Φ. και όλα αυτά αφού πρωτίστως είχε αναγνωρίσει τα εξής τεκμήρια: Εκείνο της μεταμέλειας, εκείνο της πρότερης έντιμης συμπεριφοράς στο θεσμό, αλλά και αυτό της έγκαιρης αίτησης αναβολής του αγώνα με τους Flamingos, εντός του χρονοδιαγράμματος που ορίζει ο κανονισμός, κάτι το οποίο δεν έγινε αποδεκτό (!) από τη διοργανώτρια αρχή, γεγονός που σίγουρα επηρέασε σε ένα βαθμό την εξέλιξη του αγώνα και την όξυνση των πνευμάτων.