ΕΛΛΑΔΑ: ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΜΑΪΟΥ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ!

Η στιγμή που άπαντες οι φίλοι του Μίνι-Ποδοσφαίρου περίμεναν, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Μάϊου, στα εγκαίνια του νέου υποκαταστήματος της "Mybrand.Shoes" στην Πετρούπολη , εκεί όπου έχουν προγραμματιστεί τα... αποκαλυπτήρια της φανέλας της Ελληνικής Ομάδας, λίγες ημέρες πριν από την αναχώρηση της αποστολής στο Κόζιτσε της Σλοβακίας για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2022.Πιο συγκεκριμένα, την ερχόμενη Δευτέρα στις 19:00 έχει προγραμματιστεί η επίσημη παρουσίαση της φανέλας της Ελλάδας, στα εγκαίνια του υποκαταστήματος ενός εκ των βασικότερων υποστηρικτών της "γαλανόλευκης" σε ένα event το οποίο θα παραστεί σύσσωμη η αποστολή των διεθνών, ο προπονητής, κ. Αλέξανδρος Μοσχολιός καθώς επίσης και δημοσιογράφοι μεγάλων μέσων ενημέρωσης για ρεπορτάζ, με επικεφαλής την Cosmote TV.


Εκεί, αμέσως μετά την επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας, των χορηγών, αλλά και της αθλητικής φίρμας της, θα πραγματοποιηθούν και οι καθιερωμένες δηλώσεις των Ελλήνων διεθνών αναφορικά με την αποστολή τους στο Mini-EURO 2022, στο οποίο η γαλανόλευκη μας ποντάρει σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση.


Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της... επίσημης αγαπημένης, ξεκινάει την Παρασκευή (27/5) και ολοκληρώνεται την Τετάρτη (1/6 ) στον "Eleonas Football Club" του Ρέντη, με non-stop απογευματινές προπονήσεις και μοναδική ημέρα-ρεπό εκείνη της παρουσίασης.


Τέλος, η Ελληνική αποστολή αναχωρεί νωρίς το πρωί της Παρασκευής (3/6) για τη Σλοβακία, με την επίσημη πρεμιέρα της ομάδας μας να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (5/6) στις 11:30 (ώρα Ελλάδας) με αντίπαλο την Αγγλία.