ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΥΨΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – 5Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΜΙΝΙ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! (PHOTO)

Το ιστορικό χάλκινο μετάλλιο της Ελληνικής ομάδας στο SOCCA World Cup 2019 στο Ρέθυμνο, εκτόξευσε τη χώρα μας στην παγκόσμια κατάταξη, αφού πλέον λογαριάζεται ως η μεγαλύτερη δύναμη Μίνι-Ποδοσφαίρου στον κόσμο!

Η ανεπανάληπτη επιτυχία της Ελληνικής ομάδας του Αντρέα Ντρένοβα στο απερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφήνει ακόμα θετικά αποτελέσματα και παγκόσμια αναγνώριση, αφού ουσιαστικά η επίσημη αγαπημένη υπερπήδησε συνολικά… 8 θέσεις για να ανυψωθεί από νο.13 σε νο.5 της γενικής κατάταξης, κάτι που πρέπει να θεωρείτε ιστορικό, μιας και πρόκειται για την υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει ποτέ η χώρα μας στο συγκεκριμένο άθλημα.

Πρόκειται αναμφίβολα για μία πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας, αφού η απόδοση της μπροστά σε χιλιάδες Ελλήνων φιλάθλων ήταν εκπληκτική και άξιζε μια θέση στο βάθρο, την οποία και πήρε, επικρατώντας επί της Μολδαβίας στον μικρό τελικό με 2-1.

Νωρίτερα στη διοργάνωση, η Ελλάδα σημείωσε τρομερή πορεία (την κορυφαία από καταβολής του Ελληνικού και Παγκόσμιου Μινι-Ποδοσφαίρου) αφού κατέγραψε άλλες 4 νίκες, 2 παιχνίδια έμεινε στην ισοπαλία, ενώ η 1 και μοναδική ήττα της προήλθε από την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Ρωσία (2-3) στον ημιτελικό.

Έτσι λοιπόν, πέρα από την “αρκούδα” που βρίσκεται στην πρώτη θέση του Ranking, την Ελληνική ομάδα ουσιαστικά προσπερνούν μονάχα οι: Πολωνία (2η), Γαλλία (3η) και Αγγλία (4η).

Έτσι, η “γαλανόλευκη” ανέβασε πλέον κατακόρυφα τον πήχη των προσδοκιών και εγκαθιδρύθηκε ως μία από τις πλέον ισχυρές δυνάμεις της Υφηλίου, κάτι που γεμίζει με ελπίδα τους Έλληνες λάτρεις του Μίνι-ποδοσφαίρου, τους ιθύνοντες κορυφαίων διοργανώσεων (Athens League 6×6, Gillette Unileague 5×5) και φυσικά τους ποδοσφαιριστές, που πλέον σε κάθε μεγάλη διοργάνωση θα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους την πρόοδο και τη… συμμετοχή με το εθνόσημο!

Αναλυτικά, το ranking της Παγκόσμιας κατάταξης: