ΝΕΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ! (PHOTO)

Ύστερα από σχεδόν 4 χρόνια ιστορίας, ο Αστέρας Αιγάλεω προχωράει στην αλλαγή του εμβλήματος του! Μια κίνηση που έρχεται σε συνέχεια των πολλών αλλαγών και ανανεώσεων που έχει προβεί εδώ και μερικές ημέρες η διοίκηση της ομάδας των Δυτικών Προαστίων.

Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά τον αποκλεισμό της από την προημιτελική φάση του Athens Cup Golden 8Χ8 από τον Εθνικό (10-11 συνολικό σκορ), η ομάδα του Γιάννη Αριτζόγλου, επικεντρώθηκε στα ενδότερα της (ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, μεταγραφικοί στόχοι, δημιουργία ιστοσελίδας), και ως εκ τούτου αντικατέστησε το υπάρχον έμβλημα της με ένα διαφορετικό, με τον μοναδικό κοινό παρονομαστή ανάμεσα στα 2 σήματα, να είναι ουσιαστικά τα... χρώματα!


Αν εξαιρέσει κανείς λοιπόν το κόκκινο και το μπλε που κυριαρχούν και στο νέο logo, το "concept" πλέον είναι εντελώς διαφορετικό, αφού αντί για τον ποδοσφαιριστή στο κέντρο του, δεσπόζει ένα αστέρι (σχετιζόμενο με το όνομα: Αστέρας), μέσα στο οποίο βρίσκεται ένα στεφάνι με μια αρχέτυπη ποδοσφαιρική μπάλα. Εκτός όμως από το όνομα, το οποίο είναι γραμμένο και στο παλιό έμβλημα, στο παρών, έχει προστεθεί και το έτος ιδρύσεως της ομάδας, το 2018.


Υπενθυμίζεται, ότι ο Αστέρας ιδρύθηκε στις 15 Μαρτίου του 2018, ενώ σε κορυφαίο επίπεδο, ξεχωρίζει η συμμετοχή του στον τελικό της Bronze League του Athens League που μας πέρασε (2021-22), καθώς επίσης και η πορεία του μέχρι τους "8" του Golden Cup όπου αποκλείστηκε από τον Εθνικό του Έλληνα διεθνή Νίκου Στάμου στις λεπτομέρειες.


Η σύγκριση των 2 εμβλημάτων δική σας:


Το παλιό έμβλημα του Αστέρα


Το νέο έμβλημα του Αστέρα