ΠΑΡΑΛΥΤΟΙ FC: 1η ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ BRONZE LEAGUE, "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΠΛΟ" ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ!

Σε μια βραδιά που εξελίχθηκε σε απόλυτη... ονείρωξη για το σωματείο των Παράλυτων εξελίχθηκε εκείνη της Παρασκευής (4/3), όπου στο "SEF Soccer Club" συνδυάστηκαν 3 πράγματα: Η πρώτη της νίκη στην Bronze League της Νότιας Περιφέρειας (Πειραιάς) με 3-0 επί της Νέας Σμύρνης (5η αγωνιστική), το "οικογενειακό" διπλό με... απαρτία των μελών, καθώς επίσης και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας!Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Παράλυτοι επέστρεψαν στη ζώνη των Play Off, υπερκερνώντας και εκτοπίζοντας τη Νίκαια Fc από την 8η θέση.


Αναφορικά με το σκέλος του "οικογενειακού διτέρματος", το οποίο διεξήχθη αμέσως μετά το επίσημο παιχνίδι, οι ομάδες χωρίστηκαν ως εξής: Team Ψωμόγιαννης και Team Ριζογιάννης, οι οποίοι αποτελούν και τους 2 εν ενεργεία αρχηγούς της ομάδας. Για την ιστορία, η ομάδα του Βασίλη Ψωμόγιαννη επικράτησε με 8-6 εκείνης των Ριζογιαννέων, με ανατροπή (!) και με τον εμβληματικό αρχηγό να πετυχαίνει 5 τέρματα...


Τέλος, αμέσως μετά τους αγώνες, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας, από την οποία το φλουρί έπεσε στον... Ιησού Χρηστό!


Δείτε ΕΔΩ την αναλυτική βαθμολογία της Bronze League του Πειραιά!