ΤΣΙΓΓΟΠΟΥΛΟΣ: "ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ MAGUFANA ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ!"

Η απευθείας κόκκινη κάρτα του Γιώργου Τσιγγόπουλου στο 20' για κλωτσιά εκτός φάσης στον Οδυσσέα Δρόση ήταν αναμφίβολα μια από τις φάσεις που έπαιξαν κομβικό ρόλο στην εξέλιξη του ντέρμπι Magufana - Flamingos, με το "τάνκ" να βγαίνει και να ζητάει δημόσια συγγνώμη από την ομάδα του αλλά και τη διοργανώτρια αρχή του Athens League!Προφανώς, ο Τσιγγόπουλος αντικαταστάθηκε από άλλο ποδοσφαιριστή όταν παρήλθαν τα 2', ωστόσο το τεράστιο "κενό" του στην επίθεση για το υπόλοιπο του ματς, ουσιαστικά δεν καλύφθηκε ποτέ, ενώ παράλληλα ο εκνευρισμός και η κατασπατάληση ενέργειας από τον πάγκο της "Magu" στην προσπάθεια της να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα και να τον ηρεμίσει, στοίχησε 2 τέρματα, τα οποία και ουσιαστικά την "πλήγωσαν" ανεπανόρθωτα στη συνέχεια...


Το 2-0 μετατράπηκε σε 2-2 και το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε έναν ανεπανάληπτο μαρτύριο για την ομάδα του Γιάννη Λίτση που στο χειρότερο 25' της ιστορίας της, βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη με το επιμέρους 0-5 των Flamingos να τη στοιχειώνει ακόμα και μετά τη λήξη του αγώνα!


Εκεί, σε κάποια "γαλλικά" μεταξύ ποδοσφαιριστών στον πάγκο της "Magu" λίγο έλειψε να ξεφύγει η κατάσταση ανάμεσα σε Λίτση και Τσιγγόπουλο με τον δεύτερο να κοντεύει να... εκραγεί για δεύτερη φορά και να φαντάζει ταύρος σε... υαλοπωλείο! Οι πιο ψύχραιμοι επενέβησαν και η παρεξήγηση λύθηκε ωστόσο ο επιθετικός της Magu, μια ημέρα αργότερα επικοινώνησε με το Gipedaki.gr και ανέλαβε την ευθύνη για τη δύστροπη συμπεριφορά του τόσο ως προς τους συμπαίκτες του, όσο και ως προς τη διοργανώτρια αρχή:


"Καταρχάς θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη: πρώτα απ' όλα από τους συμπαίκτες μου και προπάντων από τον πρόεδρο μας ΓΙΑΝΝΗ ΛΙΤΣΗ! Τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και σε αυτό το σημείο αφενός θα ήθελα να αναλάβω την ευθύνη για την πρώτη ήττα της ομάδας μας μετά από 3 χρόνια, ενώ αφετέρου θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη στην διοργανώτρια αρχή και στον διαιτητή του παιχνιδιού για την συμπεριφορά μου!"