Το άνοιγμα της φετινής αυλαίας του Pre-Season Tournament Athens θα πραγματοποιηθεί στο “Αθλητικό Κέντρο Γουδί”, ανάμεσα σε δυο παραδοσιακές ομάδες της κεντρικής περιφέρειας: Attico Rovers και Kourayo Vallecano την προσεχή Δευτέρα (31/8).

Το εν λόγω παιχνίδι, το οποίο θα μεταδοθεί σε LIVE STREAM από τη συχνότητα του Gipedaki.gr, θα σηματοδοτήσει ουσιαστικά την επίσημη έναρξη όχι μόνο του Pre-Season Tournament αλλά και της αγωνιστικής σεζόν 2020-21!

Και μπορεί κατά συνθήκη να διεξαχθεί “τυπικά” λίγες ώρες πριν από τον ημερολογιακό καθορισμό (1/9) του Pre-Season Tournament, ωστόσο επειδή πρόκειται για την άτυπη τελετή έναρξης, οι βαθμοί των ομάδων φυσικά θα προσμετρηθούν στη διοργάνωση.

Φυσικά, εκτός από την κεντρική περιφέρεια, εκκινούν με αμείωτους ρυθμούς, τόσο η Βόρεια (Κηφισιά) όσο και η Νότια (Ρέντη) με τις αντίστοιχες πρεμιέρες να σημειώνονται από την ερχόμενη Τρίτη (1/10), με το παιχνίδι που επίσης ξεχωρίζει να είναι αυτό ανάμεσα σε Villagers FC – Rapid Chisinau και φυσικά το Jackals – Σπάρτακος FC.

Τέλος, την Πέμπτη (3/9), θα διεξαχθεί το πρώτο Μίνι-Τουρνουά 8Χ8 ως αγώνες προετοιμασίας για το Athens League 8X8 στον Ελαιώνα του Ρέντη, ανάμεσα σε Kifines FC, Villagers FC και Λούκυ Λούκ!