Την ετήσια κοπή της πίτας πραγματοποίησαν οι Saints, στο Tavros Soccer Star, αμέσως μετά την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Silver League 6Χ6 της Νότιας Περιφέρειας με τη Spartak Vodkas!

Ακόμα κι αν το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τους “Αγίους” που έχασαν την… κορυφή (ηττήθηκαν με 3-2), εντούτοις, μετά το τελικό σφύριγμα υπήρχε περίσσια διάθεση στο λόμπι του γηπέδου με τους: Κολαρο, Χαμηλοθώρη, Λεμπέση, Διαμαντόπουλο, Παπαδάτο, Τσαλίκη, Λέκκα και Ευαγγελάτο να συναθροίζονται μοιράζοντας ευχές εκατέρωθεν και να αναμένουν με ανυπομονησία τον… τυχερό που θα έβρισκε το φλουρί!

Η… μπίλια έκατσε για 2η συνεχόμενη φορά στον θηριώδη τερματοφύλακα Κολάρο, ο οποίος είχε και πέρυσι την… τιμητική τους, ωστόσο οι συμπαίκτες του ευχήθηκαν  πρωτίστως υγεία διότι η σεζόν 2018-19 μόνο καλότυχη δεν ήταν (ο Κολάρος πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού – ρήξη χιαστών).

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο αρχηγός της ομάδας, Κωνσταντίνος Χαμηλοθώρης, μέτρησε ένα κομμάτι και για το… Athens League 6Χ6, το οποίο εν συνεχεία καταναλώθηκε από τον μεγάλο… τυχερό της βραδιάς!