Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε με την αγαπημένη του, Πάτυ, ο αρχηγός και ιδρυτικό μέλος της Spartak FC, Κυριάκος Λαζαρίδης, το περασμένο Σάββατο (29/5) στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου της Παναγίτσας Χαϊδαρίου.

Ο Λαζαρίδης, που η αλήθεια είναι πως αντί για… κουστούμι, έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε με ποδοσφαιρικά ρούχα, πλέει σε πελάγη ευτυχίας εδώ και μερικές ημέρες, και δικαιολόγησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τον λόγο για τον οποίο δε δίνει κανένα φιλικό προετοιμασίας, η Spartak αυτή την περίοδο που οι περισσότερες ομάδες βράζουν στον… πυρετό του Athens Cup!

Αναφορικά με το μυστήριο, το παρών έδωσαν περίπου 150 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και οι φίλοι και συμπαίκτες του, στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων: Θέουρας, Παπαδόπουλος και Λούτας, ενώ από τον γάμο, δεν έλειψε το πατροπαράδοτο τραπέζι, αλλά και η προβλεπόμενη μουσική.

Όσο για την Spartak, διανύει αισίως το 5ο χρόνο ζωής της στο Ελληνικό Μίνι-Ποδόσφαιρο, στο οποίο, μέχρις στιγμής σε υψηλό επίπεδο αριθμεί ένα “Final Four Athens” στη Silver League, καθώς επίσης και 2 τελικούς τοπικής εμβέλειας.

Το Gipedaki.gr εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από τον γάμο του Κυριάκου, και σας μεταφέρει το ιδιαίτερα εύθυμο κλίμα: