Την 1η θέση του 3ου ομίλου σφράγισε και μαθηματικά το Theatraki FC επικρατώντας εμφατικά με 12-2 επί των Teddy Beers στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του “Summer Cup Athens 2020”.

 

Η ομάδα του Αντώνη Πανταζόπουλου συνάντησε μεγάλη αντίσταση για ένα 25λεπτό και παρόλο που προηγήθηκε με 4-1, χρειάστηκαν οι σωτήριες επεμβάσεις του Ρούμπα για να την κρατήσουν σε ασφάλεια!

Στο 2ο ημίχρονο όμως εκμεταλλευόμενοι και την κούραση της ομάδα του Γρηγόρη Κούβαρη σημείωσαν το επιμέρους 8-1 και ξεδίπλωσαν καθολικά το ταλέντο τους, όντας πλήρεις και εύρωστοι. Την παράσταση έκλεψε το μεγάλο αστέρι της ομάδας Λουτσιάνο Ρουνάϊ που χόρεψε αρκετά “ζογκλέρικά” και συμπλήρωσε άρτια την επιθετική τριπλέτα με Μπάρδη και Πανταζόπουλο στο ντεμπούτο του, με τον τελευταίο, να αναδεικνύεται για ακόμα ένα παιχνίδι ως MVP των Χαϊδαριοτών!

Theatraki FC: Ρούμπας, Χατζαράς (1), Στάθκος (1), Δράμης (2), Λουτσιάνο (1), Μπάρδης (3), Πανταζόπουλος (MVP/4)

Teddy Beers: Ντούντου, Κωνσταντίνου, Γιατσάϊ, Παπανδρέου, Μπίτσας, Κούβαρης, Ρέλλιας, Κοτσαλάς (2)

 

 

Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου, το οποίο άνοιξε την αυλαία, οι Saints FC επέστρεψαν στις νίκες, και αναρριχήθηκαν στη 2η θέση, ύστερα από την επικράτηση τους με 5-2 επί της Κοπενχάλης.

Το τελικό σκορ, μπορεί να αδικεί την ομάδα του Χρήστο Παπαδόπουλου, μιας και δημιούργησε τις υπερ-διπλάσιες τελικές από τους “Αγίους” ωστόσο κάτι τα 2 γρήγορα γκολ των Saints (Τσαλίκης 2, Κωνσταντόπουλος 4′), κάτι η εξαιρετική παρουσία του… υπηρεσιακού Ευαγγελάτου κάτω από την εστία (αντικατέστησε επάξια τον Κολάρο), τους έδωσαν μια ακρογωνιαίας σημασίας νίκη. Η Κοπενχάλι προσπάθησε να μπει στο ματς μετά το 3-0 (Χαμηλοθώρης 24′) και μείωσε στις καθυστερήσεις του Α’ μέρους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αναστασίου, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει ποτέ την ανατροπή.

Ο Παναγόπουλος θα μειώσει κι άλλο με κοντινή προβολή στο 38′ αλλά αντί για το 3-3, θα γίνει το 4-2 με τον Τσαλίκη στο 43′ (κρέμασε τον Γιαννακόπουλο από πάνω με πονηρό πλασέ). Μάλιστα ο ίδιος ποδοσφαιριστής, 2 λεπτά αργότερα θα δώσει και διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδα του πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Saints FC: Ευαγγελάτος, Λασπάς, Λεμπέσης, Παπαδάτος, Χαμηλοθώρης (1), Κωνσταντόπουλος (1), Διαμαντόπουλος, Τσαλίκης (MVP/3)

Κοπενχάλη: Γιαννακόπουλος, Αναστασίου (1), Παπαδόπουλος, Σωτηρόπουλος, Παναγόπουλος (1), Μαρτάκης, Μπαλτσίδης, Ξανθός, Καραγιάννης