Τα προβλήματα απουσιών της Magufana είναι πολλά για το σημερινό παιχνίδι της (Πέμπτη 9/7) απέναντι στους φιλόδοξους Gunners FC στο πλαίσιο της φάσης των “16” του Summer Gold Cup Athens, και παρόλο που θεωρείτε το μεγάλο φαβορί, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να καταφέρει να προκριθεί στις “8” καλύτερες ομάδες.

Η πρωταθλήτρια θα στερηθεί των υπηρεσιών πολλών ποδοσφαιριστών, ενώ κατά κύριο λόγο θα στερηθεί την παρουσία του βασικού και αξιόπιστου τερματοφύλακα της, Μάριου Μουζάκη, ο οποίος είχε πάρει άδεια από τη διοίκηση και είναι εκτός Αθηνών.

Αναφορικά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές: Τσαρκάνι, Χριστόπουλος, Σκεντεράϊ, Βασιλείου και Λίτσης είναι εκτός για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, και τον αρχηγό που είναι τραυματίας ήδη να πονοκεφαλιάζει για την κατάρτιση της καλύτερης δυνατής 6άδας κόντρα στους “κανονιέρηδες”.

Τη θέση “1” θα καλύψει ένας εκ των Παπαδάκη ή Δράμπαλη, ενώ τη “ραχοκοκκαλιά” της ομάδας θα αποτελεί όλη η… παλιοσειρά των: Τσαγκά, Σταμάτη και Γκαμπέση συνεπικουρούμενοι των 2 πολύτιμων προσθηκών: Αθανασόπουλου και Σταγάκη, με “αιχμή” του δόρατος τους Τσιγκόπουλο και Κοντιζά, στους οποίους και θα βασιστεί περισσότερο το μεγάλο -πλην λαβωμένο- φαβορί της φετινής διοργάνωσης.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι με εξαίρεση τους Λίτση και Βασιλείου που θεωρούνται εκτός για ολόκληρη τη διοργάνωση, οι υπόλοιποι 4 προβλέπεται να δώσουν κανονικά το παρών στην προημιτελική φάση, εκτός φυσικά συγκλονιστικού απροόπτου.