Μεγάλη “μάχη” προκύπτει για το 8ο και τελευταίο εισιτήριο του Golden Cup Summer, ανάμεσα σε 4 ομάδες, με τη Livorno να έχει ένα ασφαλές προβάδισμα της τάξεως του +5 της διαφοράς τερμάτων, αλλά τους Βαρώνους να είναι πάντα έτοιμοι να κάνουν την έκπληξη, μπροστά από Ηπειρώτικο και Coca Juniors που όμως θέλουν ένα… θαύμα!

To ένα εκ των 2 αποψινών αναμετρήσεων (21/6) είναι αυτό ανάμεσα σε Βαρώνους και Coca Juniors που ουσιαστικά θα κρίνει και τις τύχες των 4 παραπάνω ομάδων, με το Ηπειρώτικο να χρειάζεται νίκη με τουλάχιστον… 13 γκολ διαφορά επί της Purakan, στο παιχνίδι που προηγείται στις 21:00.

Οι Βαρώνοι χρειάζονται νίκη με τουλάχιστον 5 γκολ διαφορά από την Coca εάν πετύχουν 8+ γκολ και 6 γκολ διαφορά εάν πετύχουν λιγότερα από 7, ενώ αντίστοιχα η Coca χρειάζεται νίκη με…14 γκολ διαφορά, πράγμα που φαντάζει από θαύμα έως ακατόρθωτο!

Φυσικά η Livorno δε θέλει κανένα από αυτά τα 2 σενάρια διότι με αυτό τον τρόπο υποβιβάζεται στο Silver Cup Summer!

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΦΡΟΣ;

Ωστόσο εκτός από τη… μάχη σε τετραπλό ταμπλό που παίζεται ανάμεσα στους “4” για τη συνέχεια του ενός στο “χρυσό” κύπελλο, ο ΑΦΡΟΣ περιμένει με τη δική του σειρά, νίκη των Βαρώνων με 6+ γκολ διαφορά επί της Coca για να πλασαριστεί στο γκρουπ των ισχυρών της “ασημένιας” κατηγορίας. Κάτι αντίστοιχο θα θεωρούσε και ως δώρο από την… Purakan στο παιχνίδι με το Ηπειρωτικό, ωστόσο αυτό φαντάζει εξίσου ακατόρθωτο.

Κατά τα άλλα, όλες οι υπόλοιπες ομάδες που αναγράφονται κάτω σε Golden & Summer Cup, έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στην προημιτελική φάση και αναμένουν με αγωνία την κλήρωση του Σαββάτου!

Δείτε παρακάτω τις τοποθετήσεις των ομάδων σε γκρουπ ισχυρών & ανίσχυρων στις 2 κατηγορίες:

GOLDEN CUP SUMMER 6X6

1 ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑ 9

1 ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ FC 9

1 ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ FC 7

1 JUGOPIASTIKA 7

————————————-

1 ΓΥΠΑΕΤΟΙ FC 6

2 SILVER ARROWS 7

2 VILLAGERS FC 7

2 LIVORNO FC 6 ή ΒΑΡΩΝΟΙ FC 3 ή ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ FC 3 ή COCA JUNIORS 3 *

SILVER CUP SUMMER 6X6

2 ΒΑΡΩΝΟΙ FC 3 ή COCA JUNIORS 3 ή LIVORNO FC 6 *

2 ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ FC 3 *

3 ATTICO ROVERS 3

3 COCA JUNIORS 3 ή ΑΦΡΟΣ FC 3

————————————-

3 ΑΦΡΟΣ FC 3 ή COCA JUNIORS 3

3 POWER FC 3

4 ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ 3

4 ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ FC 0