Ένας εκ των αρχισκόρερ του Theatraki FC και του Athens League 6X6, ο Παναγιώτης Μπάρδης, παρουσιάστηκε την περασμένη Πέμπτη (18/3), στη Ρόδο, εκεί όπου θα ξεκινήσει την περιπέτεια της στρατιωτικής του θητείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gipedaki.gr, ο Μπάρδης εκκίνησε την 8μηνη θητεία του στην περιοχή της Καλλιθέας Ρόδου, και πιο συγκεκριμένα στη μονάδα του 474 τάγματος διαβιβάσεων της Εθνοφυλακής.

Ο “Τζέρι”, όπως είναι το παρατσούκλι του, κατά τη βραχύβια περίοδο του φετινού Athens League, βρισκόταν στην μόλις 15 θέση του πίνακα των συνολικά 472 (!) σκόρερ του θεσμού, έχοντας πετύχει 10 γκολ, ενώ είχε αναδειχθεί και 1 φορά ΜVP.

Για το λόγο αυτό, η διοίκηση του Theatraki, σκοπεύει να κινήσει τα νήματα της επιστροφής του, από τον προσεχή Ιούνιο -περίοδο κατά την οποία εκτός απροόπτου θα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το Athens Cup 6Χ6 -, έχοντας μάλιστα τις πιθανότητες μετάθεσης στον τόπο διαμονής του, το Χαϊδάρι Αττικής, με το μέρος της.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί, ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται στο Athens League, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν, αυτή τη “νεκρή περίοδο” της ζωής τους (λόγω Covid-19), ούτως ώστε να εκπληρώσουν το κάλεσμα στη μητέρα-πατρίδα, με τους αρχηγούς: Στέλιο Ματσούκα (Γυπαετοί Αδαμών) και Δημήτρη Στιβακτά (Islanders FC) να αποτελούν τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Με τη σειρά της λοιπόν, η μεγαλύτερη κοινότητα του Μίνι-Ποδοσφαίρου εκφράζει της θερμές ευχές της στον Παναγιώτη Μπάρδη, και του εύχεται καλή θητεία!